local-stats-pixel fb-conv-api

Esi Forever Alone?114

916 36

Tu šobrīd esi Forever Alone? Jūties vientuļi? Tuvojas vasara un tev nav draugu?

Vēlies atrast savu iztrūkstošo un sen meklēto sirsniņu? Neesi nekad skūpstijies? Vēlies ar kādu kopā aiziet uz kīno, dāvināt kādam ziedus, kopā iet pastaigā, iegrimt sarunās, izpausties jūtās, varbūt pat atzīties mīlestībā, domāt par kādu katru dienu, rakstīt vēstules, satikties, dejot, priecāties, būt laimīgam????????? emotion

MAN IR RISINĀJUMS!!!! emotion Vēlos lai TU Jacky izveido spoki.lv jaunu sadaļu priekš visiem Forever Alone, proti - iepazīšanās sadaļu, kur visi kas vēlas atrast sev meiteni/puisi varētu ielikt savu bildi, kautko īsi par sevi pastāstīt, bet savrīgākais būtu pati bilde, jo pēc tās tak rodās pirmais iespaids, vai ne?

Vienkāršu sadaļu priekš Forever Alone, neko vairāk emotion

Izsakiet savu viedokli komentāros, vai tas ir vajadzīgs, vai būs kāds labums, kādus ieteikumus utt.

Domāju ka tāda sadaļa būtu tīri interesanta un varbūt pat kādam palīdzētu, ja ne atrast savu lielo mīlu tad vismaz kādu jaunu draugu emotion

...praktiski piesaku mazu piketu, līdz nesaņemšu kādu normālu ieteikumu, ja vairākums šādu ideju neatbalstīs, nāksies vien piekāpties. Vienkārši vēlos uzzināt jūsu domas.

916 36 114 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 114

0/2000

varēji vienkārši uzlikt nosaukumu- Esmu forever alone, gribu iepazīties emotion

265 15 atbildēt

lasot 2 pirmas rindkopas jutos ka TOP SHOP rekalama!!!!emotion

205 1 atbildēt

Jāāā, jo pasaulē noteikti trūkst online dating saitu etc figņu.

122 7 atbildēt

Jā, un es vēl vēlētos Cosmodisk un DR. Levinsa magnētiskās saites.

108 3 atbildēt

Man īsti nepatīk šis termins - forever alone. Ja cilvēks par sevi tā domā-tad viņam apkārt ir nepareizā sabiedrība. Kā, lai atrod pareizo? Jādara tas, kas aizrauj un patīk, iekļūsi noteiktā sabiedrības daļā un būs ok. Šāda veida izcelšana publiskai apskatei - pastiprina "forever alone" būtību, ko nedrīkst darīt. Nav neveiksmīgu un veiksmīgu cilvēku, ir cilvēki, kuri zin savu vērtību (un atrod draugus), ir tie, kuri nezin savu vērtību un iekrīt kompleksos - "forever alone". Visiem patīk būt blakus veiksmīgiem  jeb savas vērtības zinošiem cilvēkiem. Sabiedrība ir nežēlīga, bet tas nedod tiesības būt nežēlīgam pašam pret sevi un ielikt sevi tāda termina ietvarā, tādējādi norakstot sevi.  Vajag veidot savu dzīvi, savu kompāniju un stiprināt pārliecību par sevi, jo mēģināt to graut paspēs citi, tas tik vēl trūktu, lai pats cilvēks grautu savu būtību. emotion  

43 4 atbildēt

Slikta ideja. Šis pamatā ir izklaides nevis iepazīšanās portāls. Iepazīties var tāpat, ar tiem, kuri jau nav aizņemti. Vienkārši izlasot vai spoka profilā pie "Vairāk" nav rakstīts nekas, kas liecinātu, ka šim spokam jau ir simpātija. Tāpat ir visādi citi portāli, lai iepazītos.

56 18 atbildēt

Tas neko nedos, Forever Alone sēž cilvēku galvās. Tam vajag laiku un saprašanu nevis interneta personības.

22 2 atbildēt

Nu ja kas, zinu jau 5 pārus, kas pēc iepazīšanās internetā jau apprecējušies... Tā ka teikt, ka tas nekam neder utt utjpr - muļķības. 

18 0 atbildēt

Man liekas ka nekas īpaši tur nesanak,jo man liekas ka vislabāk ir iepazīties realaja dzīvē...

19 3 atbildēt

Izej ārā un atrodi, nevis gaidi, kad Tev uzrakstīs!

18 8 atbildēt

Jacky, izdari to, Jacky, izdari šito... Varbūt kāds grib viņam palīdzēt... Iespējams idejas autors? :D

12 3 atbildēt

Manuprāt, sadaļu pēc būtības var arī izveidot, jo nevienam jau viņa netraucēs, visi tie, kas šeit baigi oponē tak dieva dēļ varēs viņu neizmantot. BET tie, kas cer viņu izmantot baigi produktīvi var savas cerības atmest, jo kā jau kāds te minēja mums ir pārāk daudz troļļu un tā sadaļa vairāk tiks izmantota kā kārtējā konfliktēšanas platforma nevis, kā draugu atrašana, nešaubos, ka tur būtu arī pilns ar feikiem. Pa lielam, tā sadaļa būtu, kas līdzīgs galeriju sadaļai, kurā būtu pāris  favorītprofili par kuriem visi starotu, bet lielais vairums tiktu kritizēti un ap viņiem taisītu konfliktus, otrkārt arī aktivitāte domajams šajā sadaļā ilgākais pēc pāris mēnešiem pazustu, kad tā mode būtu pārgājusi, un tā sadaļā stāvētu klusa un neizmantota.

Īsumā mana filozofija ir - ja ir iespēja, tad tādu lapu var uztaisīt, jo nekad jau to iespēju nevar būt par daudz, pie tam izveidotos īstermiņa aktivitātes bums, bet ilgtermiņā tiks radīta mazlietota sadaļa, bez kuras var arī iztikt, jo tā ļoti apšaubāmi vai spēs kalpot savam noliktajam mērķim.

8 0 atbildēt

Iepazīties caur internetu, to laikam nekad vairāk nedarīšu. Kad būsi pietiekami vecs, lai dotos uz klubiem vai vakaros pastaigātos pa pilsētu, kad ir kādi svētki vai pasākumi, tad arī kaut ko atradīsi. Nav jāmeklē, kaut kā jau pati tā lielā mīla atnāks, vai arī atnāks, padzīvos ar tevi un tad aizskries pie nākamās netā satiktās. True story.

8 2 atbildēt

Es paslaik esmu Forever alone , nu man draugi  ir , bet tgd neviena nav ar mani emotion

6 0 atbildēt

patiesībā arī meklēt nebūtu īstais vārds, jo parasti, kad speciāli meklē, neko neatrodi.. viss notiek negaidīti un tas ir forši! (vismaz man..)

un ja redzi iespēju - izmanto.. nav svarīgi esi puisis vai meitene. Ja iepatīkas kāds - uzsāc sarunu, pajautā numuru, pamēģini. Ja atteiks - nekas, zināsi, ka mēģināji un nebūs vēlāk jānožēlo un jādomā - kādēļ es to neizdarīju, ja nu būtu tā vai šitā.......

5 0 atbildēt

Dažreiz labāk i nesākt domāt, ko citi padomās. No tā arī sākas lielā nepamatotā paškritika, kompleksi, jo cilvēks iespējams neatbilst tiem faktoriem-par kuriem slavē un ciena citus.  Jāmeklē citi domubiedri, jo cilvēks ir sociāla būtne, kuram ir nepieciešama citu klātbūtne un neiet runa par to, cik liels draugu pulks, galvenais ir tas, cik īsti ir šie draugi, kuriem var uzticēties, pietiek pat ar 1.(mūsdienās retums). Nedrīkst klausīties tajos, kuri pazemo, aprunā-tas ir apslēpts naids(naids pret kādu rodas rīcības vai skaudības dēļ). Kā jau zināms naida iespaidā cilvēks sarunā vislielākās muļķības, kurām nepārliecināts par sevi cilvēks notic. Normāls cilvēks ar pavisam citiem uzskatiem nemetīsies apsmiet. Tieši tāpēc jāmaina apkārtējā vide. :)

4 0 atbildēt

Es labāk nomirstu viena xD

2 0 atbildēt

Pedofīlu paradīze. emotion

2 0 atbildēt

šitādi neta iepazišanās portāli ir galigi garām. it īpaši džekiem... Nu piemēram meitenes ieliks tur savas bildes, tām jau džeki kaudzēm rakstis, bet ja virietis ieliks savu bildi , varu derēt neviena nerakstis, jo cik zinu sievietēm ir tas pašlepnums, (vai kā to sauc) ka viņas nekad nerakstis džekam pirmās! :D

   

Kā ari ir tie varianti, ka bildes pārsvarā ir uzlabotas, bet dzīve ieraugot satikto personu var uz di*sas palikt. Piemēram, meitene cer ieraudzit kautkādu, piemēram Džonija Deppa kopiju, atnāk pacans trennuškās un ar paretinātu redeli, un pilnām kabatām semku, un pirmie jautājumi "nu čo, (tfu izpļauj semku miziņās) trahatsa hočeš?"

 

vai ari džeks ierauga bildē kadu tur slaidu skaistuli piemēram Meganas Foksas kopiju, bet dzīvē satiek lielu divdurvju skapi kas sež pie stūra gaidot rij kēksiņus. un vēl ja pie viņas atbrauc ar mašinu tad ir tas akward moments kad viņa nevar savu pakaļu dabut pa durvīm iekšā.

   

Nekad pats nēsmu izmantojs tādus iepazišanas portālus, bet spriežot pēc faktiem un citu cilvēku pieredzēm apmēram tā notiek. :D

2 0 atbildēt

Man liekas ka ta ir laba ideja,gruti to paskaidrot, bet laikam noderetu.Manuprta,ar so sadalu daudzi atradis 2. pusites vai pat draugus.

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »