local-stats-pixel fb-conv-api

Eksperimenti23

Mēs dzīvojam gēnu inženērijas laikmetā un zinātnieki velta savas zināšanas dzīves uzlabošanai. Daži teiks, ka tā ir Dieva tēlošana, daži būs sajūsmā. Skatāmies, izglītojamies..

82 0 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

Patīk šādi raksti!

18 0 atbildēt

 

atbildot uz renāms komentāru " Es varu dabut pingviinu kas runaa? :S "

pilna Latvija ar runājošiem pingvīniem - pick one! :P  

9 0 atbildēt

LAbs raksts.!

+ no manis.!;)*

8 0 atbildēt

Labs emotion

7 0 atbildēt

Man par tiem moskītiem patikās, ko man tagad acīs šim jāskatās būs pirms noslaktēšanas!!! :)

A citronella jamos njem???  imho gudrāk būtu radīt šķirni kas augu sulu dzer ne asinis, un īpaši uz teltī līšanu, jo tur tie ir visneciešamākie!!!

7 0 atbildēt

cilvēks tikai tagad sāk pareizi skatīties. tehnoloģija ta tehnoloģija, bet bioloģija ražo daudz izsmalcinātākus produktus nekā visa gudrā tehnoloģija. tamdēļ arī zinātne šajā viezienā sāk skatīties. par kazu - izteikts piemērs!

7 0 atbildēt

Es varu dabut pingviinu kas runaa? :S

6 0 atbildēt

Runājot par tām krāsām ,ne jau visām meitenēm patīk rozā krāsa ,tātad ja meitenei patīk zilas krāsas drēbes un viņa tajās visbiežāk ģērbjas ,tas jau nepataisa viņu uzreiz par džeku ,right?

Un tak daži džeki [kas nav geji] tak ar dažkārt [kas ir reti] uzvēlk rozā krāsas apģērbu. :D

5 0 atbildēt

Principā nepiekrītu par krāsām! tas ir teorētiski nepareizi, jo sarkana krāsa ir kaislību krāsa, kura nedaudz uzbudina cilvēku, zilā turpretim nomierina... mazuļiem tieši otrādāk vajag zēniem vilkt sarkanīgas drēbes, meitenēm- zilas, jo... meitenēm jābūt mierīgākām, zēniem bravurīgākiem!  tpc [lai zeni man piedod] bet pārsvarā daudzi [ne visi] izaug par... :P kā lai mierīgāk pasaka- tādi ņuņņas, bet meitenes turpretim... ir ar "pautiem".. man liekas ka jābūt otrādāk, ne? :)

priholoģiski testi arī ir veikti, bet tie neievieš popularitāti, jo tas jau ir nostabilizejies uzskats- meitenēm rozā, zēniem zils...

7 2 atbildēt

woooooow emotion

5 0 atbildēt

Oponeshu vinja vieta,reali kads tur sakars ar krasam,kads izaug berns,miikstais vai  kartiigs  vecis,tas atkarajas no bernibas gaitas vecaku audzinashanas, iztureshanas pret bernu, un fizisku darbu norise vai piedalishanas tajos. Tas ka siikajam uzmauks zilu kostiimu,par Geju un miiksto vinsh neizaugs diemzel. Tas ir atkarigs daudzmaz no iepriekshminetajiem kriterijiem. tapat ka meitenes, augot zeenu sabiedriba,vai stingru un bravuriigu cilveku klatbutne tas ari lidz ar to izaug ar ''pautiem'''. taka galiigi greizi noshavi..

4 0 atbildēt

interesanti!

4 0 atbildēt

par tiem kokiem būtu nice! un vispārīgi arī. :)

3 0 atbildēt

interesanti.. !

2 0 atbildēt

Bet tas jau mans viedoklis, as always! :)

1 0 atbildēt

Driikst jums veel oponeet? :) protams, no audzinaashanas, apkaarteejaas vides arii daudz kas atkariigs, bet.... atrodties tumshaa, druumaa, melnaa juus jutiisieties super jauki, miilji utt? vai arii ja virtuvee ir orandzas tapetes tas palielina apetiiti... tas ir kraasu speeks, nevajag to noniecinaat! es nesaku ka uzreiz visi izaug par pedinjiem utt... bet paarsvaraa, un statistika, manupraat, ir pietiekami skarba shajaa jautaajumaa! :) [dazkaart arii psihologiskus testus un taa iznaakumus vajag palasiit] :)

1 0 atbildēt

Butu rakstijis to pasu ko renāms , tikai mazliet kulturalak, bet anyway palides, ka atbildeji manaa vietaa :)

1 0 atbildēt

Nezinaaaju gan 0.0 emotion

1 0 atbildēt

Anubis  vari oponēt? :) tikai priecāšos! :))

1 0 atbildēt

Zaiguciic brain!

1 0 atbildēt