local-stats-pixel fb-conv-api

Eiropas apavu sūdzēšanās1

10.10.10 nopirku T/C Spice veikalā "Colection" (Eiropas apavi) melnus zamšādas zābakus pa 59.90 ls. Nākamajā dienā uzvilku viņus aptuveni uz 15 minūtēm, tik cik aizgaju līdz veikala. Pārnākot mājās un novelkot zābākus, pamanīju, ka man bikses gandrīz līdz ceļiem ir melnā krāsā. Odere ir auduma un, cik zinu tikai āda var krāsot. Uzreiz nākamajā dienā aiznesu zābakus atpakaļ, gan pārdevēja, gan es veikalā uz vietas pārliecinājāmies, ka odere krāso (parīvējot lupatinu pret oderi), bet pārdevēja atteicās to pierakstīt ieniegumā. šodien saņēmu no viņiem vēstuli, ka viņu neatkarīgajam ekspertam nekas nekrāso, ka zābaki nav brāķis. Noteikti iešu uz patērētājiem utt., jo ar tādiem zābakiem nav reāli staigāt, pirmkārt komplektā vajag tumšas bikses, otrkārt vienmēr būs jāsadzīvo ar melnām kājām.

Nevienam neiesaku neko pirkt šīs firmas veikalos, ne Eiropas apavos, ne veikalā COLECTION un pārējos viņu veikalos. Man šī bija pirmā reize kad kaut ko nopirku pie viņiem un arī pēdējā.

Komentāri:

Pirms gada nopirkām T.C Origo Eiropas apavos ziemas zābakus, nostaigāju ziemu un šogad pirms sezonas konstatēju, ka zabaki ir saplīsuši. Biju saglābājusi čeku un ņolēmu mēģināt protestēt, jo garantija bija 2 gadi. Liels bija mans pārsteigums, kad pārdevēja bez neviena komentāra pieņēma zābakus un teica, ka varu izvēlēties citus par tādu pašu summu vai ārī dārgākus ar piemaksu. Nopirku jaunus glītus zābaciņus, čeku ja kas paglabāšu, bet gribu pateikties T.C Origo pārdevējām par pretimnākšanu un laipno apkalpošanu.

Es arī nopirku pie viņiem ziemas zābakus 104, ls. NU tādi sūdi!!! Pēc nedēļas viņiem purngalos nogājā laka- šie vaino "ZIEMU" un "SĀLI"- ko kaisa uz ielām, pieļauju, ka daļa taisnības viņiem ir, bet ko tad, lai cilvēki ziemā pa gaisu lido?Tā, kā pie viņiem neko pirkt vienkārši NEDRĪKST, ja negribat atvadīties no naudas un no zābakiem... Un starp citu glauni jau viss sarakstītsCOLECTION "- tikai zābaki ir poļu mēsli, kas Polijā maksā 30$, bet pie mums šitādas summas... Būtu labāk tirgū pirkusi, vismaz ārā mest nebūtu žēl.

Nopirku zābakus ( 69 ls) jau otrajā dienā saplīsa rāvejslēdzējs.Saprotu ka jāiet mainīt, bet...ja nu kā rādijā BEZ Tabu tā eskpertīze ievilksies:( Man nav ko kājās vilkt un naudas ar vairs nav :(


Vis ņemta no sūdzības.lv

18 4 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://sudzibas.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

kaut kā neticās!emotion

0 0 atbildēt