local-stats-pixel fb-conv-api

Dzīve... Tāda,kāda viņa ir, nevis tāda, kādu iedomāja0

20 0

Dzīve mūsdienās ir dažāda. Citiem tā liekās vienkārša, citiem sarežģīta, bet ielākoties visi ir vienoti vienā faktā: "Mums ir slikti, un iet galīgi greizi".

Tātad laiks iepazīstināt Jūs visus ar to, kas ir patiesībā, nevis ar to. ko Jūs lielakoties iztēlojaties.

Dzīve ir smags pārbaudījums mums visiem, citiem smagāks, citiem vieglāks. Teikšu godīgi un no sirds- dažreiz liekās, ka nekas nav labāks par nāvi...

Šis raksts ir daļa no manas dzīves. Daļa no tā, ko esmu pārcietusi un izdzīvojusi.

Man šobrīd ir 20 gadi, un es zinu, kas ir dzīve, ko tā piedāvā un no kā ir jāatsakās, lai iegūtu to, ko dzīve piedāvā. Ir bijuši brīži, kad liekās, ka nebūtu nekā labāka, kā nomirt, neskatoties ne uz ko... Bet... Dzīve katram ir sava, un es rakstu par to, ko jūtu pati, nevis par to, ko jūt citi.

Mēs katrs esam personība ar saviem mērķiem, dzīves veidu un to, kas mēs esam, bijām un grasāmies būt. Arī man nav gājis kā pa ideālu zelta ceļu. Katra ceļs ir vienīgais, neatkārtojamais un izvēlētais. Bet tas, vai to iet un kā to iet, ir atkarīgs no Tevis paša.

Man ir 20 gadi, un es dzīvoju.. Am, vispār vienalga kur es dzīvoju, bet galvenais ir faktā, ka es dzīvoju, nevis izdzīvoju. Katram cilvēkam šajā pasulē ir dots savs laiks, cik tam atlicis dzīvot... Dzīve ir pārāk īsa, lai rietu katram sunim vai katrai kucei pretī, kur nu vēl skrietu katram chalim vai meičai pakaļ.

Piecu garu gadu laikā esmu piedzīvojusi to, ka man ir jāapglabā piieci ļoti labi un man pazīstami cilvēki. Un teikšu kā ir... Neviena no šīm bērēm nav bijusi viegla... It īpaši, ja ie jāapglabā labākie draugi.

Šoreiz stāsts ir par to, kā var mainīties dzīve vienā vakarā.

Parasts piektdienas vakars, nekas savādāks kā citus vakarus. Parasta pasēdēšana ar draugiem, kā jau ierasts, atklātas sarunas, pat pārāk atklātas... Un tad, kā zibens no skaidrām debesīm atnāk fakti- "tu man patiki" un "tu man patīc, es tevi iekāroju".

Es nekāroju pēc saldas dzīves, naudas, vai reāli krutas mašīnas. Man pietiktu ar vidusmēra darbu, kāds man jau ir, dzīvoklīti kopmītnēs un draugu ar kuru izrunāties, un, paskat, man tas viss ir :) Tātad man ir viss, ko es varu pagaidām no dzīves sagaidīt.:) Un man nevajag vairāk. Liekot roku uz sirds, saku, ka es mīlu savu dzīvi kāda tā ir. :)

Varat likt plusus, varat likt mīnusus, mani tas īpaši neietekmēs. Dariet, kā jums liekās labāk un pareizāk.

Bet atceraties- es vienkārši pateicu to, ko šajā brīdi uzskatīju par vajadīgu. Lai arī nesakarīgi. un ar nepabeigtu domu, bet man vienkārši vajadzēja kautko uzrakstīt.

Ta kā...

Dariet kā jums tīk, bet neaizmirstiet, ka Jūs balsojat par reālām domām, darbiem un rakstim ;)

Veiksmi Jums, un cerēsim, ka Jums tā nebūs ;)

20 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Me
Myself and I :)
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000