local-stats-pixel fb-conv-api

Dzīve. Pārdomas0

Par ko gan raksts? Dzīve.

Ar Jums gan jau tā arī ir gadījies, skaidri zinu, ka neesmu vienīgais cilvēks uz zemeslodes.

Nu tātad.... Vai kādreiz Jums tā ir bijis, lai cik arī stipri necenstos un darot to no visa sava gribasspēka, ar vistīrāko sirdsapziņu tiekat piečakarēts?! Ar mani tas notiek visu laiku... Visspilgtākais piemērs no manas dzīves ir tāds-palīdzot citiem nesaņemu neko pretī tad, kad man to arī vajag. Paldies "draugi"!

Studiju laiks, paliks drūms manās atmiņās, pateicoties šiem "draugiem". Kapēc? Tāpēc, ka esmu vienmēr visiem centusies palīdzēt, no visas sirds, bez savtīgiem nolūkiem. Un interesanti ir tas, ka visi vienmēr zina, kur mani meklēt, ja vajadzīga palīdzība un visbiežāk beigās pat nesagaidu "paldies". Sāpīgi pašai par to, ka esmu tāda muļķe. Bet citādāk nevaru. Ja nepalīdzēsi, aiz muguras runās:"K*ce tāda, vai tiešām bija tik grūti?" Zinu. Tomēr kaut kur dziļi sirdī nav vienalga. Izklausās bērnišķīgi, bet nu ko lai padara.

Tagad esmu ERASMUSā, ļoti nepieciešama palīdzība, lai labāk sagatavotos janvāra sesijai savā īstajā universitātē. Lūdzu, bet mani izliekas nedzirdam. Es pat nezinu kā to nosaukt. Laikam skaudība būs īstais vārds!

Negribēju izklausīties pēc kaut kādas čīkstētājas, bet nu kādreiz jau var, kad tam visam vairs nav vietas..

Nu ko centīšos pašas spēkiem, kas man cits atliek. Veiksmi Jums, "draugi"! ;)

Vismaz man ir mana dziesma, kas palīdz. :)

Nedaudz vieglāk palika... Paldies.



0 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000