local-stats-pixel fb-conv-api

Draugs0

... Teikt vai neteikt, kas Tevi... nu jā, un varbūt pat ļoti ...*

Es gribu, lai Tu zini, kas man rūp. Es gribu, lai Tu zini, draugs, ka man rūp Tavs liktenis, sāpes, prieks, Tavas dienas un nedienas, draugi un ienaidnieki. Man patiešām rūp tas, kas notiek ar Tevi. Tas, ko es daru nepareizi, jo dienu no dienas es dzīvoju Tev blakus, un dienu no dienas Tu esi mans draugs.
Es ieskrāpēju savā sirdī Tavu smaidu, lai nekad to neaizmirstu - tas ir ar mani vienmēr, lai kur es būtu, lai, ko es darītu. Man rūp, lai Tu smaidītu ikdienas, un Tev nenāktos vilties un ciest. Es zinu, ka Tev ir klājies smagi un grūti. Ir bijušas reizes, kad nespēju Tev palīdzēt. Ir bijušas reizes, kad to nespēj neviens un Tu pat aizliedz to darīt. Man rūp, lai Tu uzticētos man, jo tikai tā es spēšu Tev palīdzēt, zinot, kas notiek. Man rūp katra Tava asaru pērle. Es priecājos par Tavām prieka asarām un raudu, kad raudi Tu. Man sāp, kad sāp Tev un vēl vairāk sāp, kad es nevaru, vai vienkārši nespēju Tev palīdzēt... Man rūp, lai tu zini, ka es vienmēr būšu Tev blakus - gan tad, kad viss būs kārtībā, gan tad, kad laime būs novērsusies. Es gribu, lai tu zini, kas man rūp - Tu.
Es zinu, ka dažkārt esmu neciešams, riebīgs. Man ir miljoniem trūkumu un nepilnību. Es pats skaidri nezinu, kas es esmu, ko es zinu un ko nezinu. Bet viens ir skaidrs - Tu man esi vajadzīgs. Mans Draugs - Tu esi man saules gaisma, mans ūdens, mans prieks un acuraugs... Bez Tevis dzīve būtu zaudējusi krāsu, formu, smaržu un garšu... Man rūp, lai Tu būtu mans draugs. Ir svarīgi zināt, ka kādam es esmu vajadzīgs, un, ka kāds ir vajadzīgs man. Tas esi Tu - mans labais, uzticamais, nepārspējamais, saulainais, vienreizējais draugs... Cilvēks bez draugiem ir kā jūra bez ūdens, debesis bez mākoņiem, tēja bez cukura, roka bez cimda... Brīžiem es esmu juties tā, it kā ap mani būtu sabiezējusi melna un smaga tumsa. Un tad uzspīdēja saule. Es sajutu kādu siltu, pazīstamu roku uz mana pleca. Tu...Tu biji mana gaisma brīdī, kad citas saules man nebija. Paldies Tev par to. Man rūp, lai Tu zini, ka esi mani izglābis tikai ar to vien, ka man esi, un vēl vairāk man rūp, lai tu zini, ka es iešu glābt Tevi, ja vajadzēs, lai nāktu, kas nākdams un notiktu, kas notikdams.
Mans draugs. Tas skan tik pierasti, ka dažkārt mēs nenovērtējam šo vārdu spēku, jēgu un patieso vērtību. Ir tik viegli sāpināt draugu... Kā māca dzīve - draugu ir vieglāk pazaudēt, nekā iegūt. Mans draugs. Es Tevi mīlu. Šie trīs maģiskie vārdi, kurus tik reti sakām, kuri tik grūti nāk pār' lūpām un dažreiz pat paliek neizteikti. Jā, Tu esi mans Draugs un Es Tevi mīlu. Ne tikai mazliet, bet tā pavisam īsti un neviltoti, tā kā to vien spēj sirds... Man rūp, lai Tu zinātu, lai tu justu, ka Tu esi mans Draugs un Es Tevi mīlu...
Paies sekundes, minūtes, stundas, dienas, nedēļas, mēneši, gadi. Mainīsies gadalaiki, saule ausīs un rietēs, cilvēki nāks un ies, bet Tu... Tu vienmēr būsi manā dvēselē ierakstīts. Tu vienmēr būsi mans draugs...
Man rūp, lai tu zini, kas man rūp. Tu. Es. Mūsu draudzība...

*Lūk ko man nozīmē, Tu, mans draugs!

6 2 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000