local-stats-pixel fb-conv-api

Draudzība vai arī tomēr nē?22

36 7

Noteikti visi ir saskārušies ar visādām ķibelēm saistībā ar draugiem. Šī draudzēšanās un nedraudzēšanās. ahh. Es nesaprotu. Citi iepazīstas ar kādu cilvēku un nākošajā dienā nosauc viņu par draugu. Bet kāpēc? Es gan teiktu paziņa. Man šausmīgi nepatīk ka cilvēki neizprot ko tas īsti nozīmē. Piemēram kā mana draudzene, ja es viņai  kautkur neaiziešu līdz viņa pateiks - jā, un tā skaitas draudzene. Es nesaprotu man uz katru soli viņai jāseko? Draugs ir cilvēks ar kuru tu vari izrunāties, nevis ja tu runā nopietni tad šis cilvēks visu laiku rēks un tāpat nesapratīs tas bija nopietni vai nē. Īsāk sakot dzīvi uztver kā joku un lidinās pa mākoņiem. Reizēm es par saviem itkā draugiem domāju vai tie tiešām ir draugi. Nē nu protams es neesmu nekāda nopietnā, reizēm iedzeru, pavadu labi laiku, bet es vismaz saprotu vai arī mēģinu saprast ko man saka un galvenais uzklausu citus.  Tiem kuriem ir īsti draugi tiešām ir noveicies jo dzīvē nevar sniegt lielāku dāvanu par draudzību. Šis cilvēks smiesies ar tevi, raudās ar tevi un darīs visu nepieciešamo lai ariī tu justu draudzības spēku.

From the rocking horse to the rocking chair, friendship keeps teaching us about being human.

36 7 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

emotion nolaadeetiee tiinji

5 0 atbildēt

Nezinu kā Tu nonāci pie lēmuma vispār taisīt šādu rakstu, bet par draugiem runājot, varu teikt, ka tādi īsti draugi parasti var būt tikai daži, pārējie ir tikai paziņas. Nu ja ir vairāk, tad patiešām tas ir ļoti laimīgs cilvēks. 

2 0 atbildēt

to jau tikai ar laiku var saprast, kuri tev paliek īstie draugi, ar kuriem tev kas ir kopīgs, un kuri nē..un tā, laika gaitā, paliek daži cilvēki. :)

1 0 atbildēt

Tu tagad dzer? :O

1 0 atbildēt

Tev vajag kādi draugu ar kuru izrunāties :D

1 0 atbildēt

Tu laikam pati īsti neizproti vārda ''draugs'' nozīmi, mīļā !

Draugs tiešām ir cilvēks ar kuru var pavadīt laiku jebkad, jebkur un jebkādos apstākļos.

Ar draugu parasti ir visādas jautras un šaušalīgi,nereāli lieliskas atmiņas.

Tas ir īsts draugs! Parastie draugi kā saka...draugi kas atceras.. Noteikti nekad neaizmirst utt.

īsti nesaprotu šī raksta jēgu.. bet kāda tā ir ? Vai tu velies k-ko jautat vai kāa ? emotion

Bet nu mīļā, taisnība Tev daļēja jau ir . :)

0 0 atbildēt

nu sorī es jau 2 gadus studēju filozofiju tāpēc zinu ka jādalās ar viedokli un katram tas ir saws bet naw wajadzība apšaubīt citu wiedokli jo jebkurā no tiem ir pa mazdrusciņai taisnības ;)

0 0 atbildēt

atbildot uz aijulis komentāru " Kā no grāmatas................ " harijs poters? nekaa augsti intelektuaala tur nebija :D vai dzilji filozofiska... vispaar diezgan virspuseeji.. pat sekli -.- saku.. pusaudzu kriize kaadam :D

0 0 atbildēt

bļe, tik aizkustinoši emotion 

mani neviens nemīl, man nav draugu, es neesmu viens, es esmu nulle emotion :D emotion

0 1 atbildēt

wtf?

0 2 atbildēt