local-stats-pixel fb-conv-api

Dod viņiem iespēju -40

193 0

uz labāku dzīvi - nepaej garām! Palīdzi tām mazajām, bezspēcīgajām dsvēselītēm. Viņi būs Tev pateicīgi uz visu mūžu. Tu vari palīdzēt padarīt viņu dzīves labākas.

193 0 40 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 40

0/2000

Tu esi labs cilvēks.

27 0 atbildēt

Jēziņ, man tik ļoti patīk tie kaķu bērni emotion Es vecumdienās noteikti būšu tantiņ ar daudz daudz kaķiem :D

20 0 atbildēt

nu ko lai saka sirsnīgs spociņš mums esi.

 

Man rakstu bija liels prieks lasiit. MALACIS

14 0 atbildēt

#14 AWWWW cutest thing ever...

9 0 atbildēt

vairāk cilvēkus kā tu! +++++++

9 0 atbildēt
za4 avatarsza4

labi ka ir tādi cilvēki :)

5 0 atbildēt

Kad biju mazāka, ar draudzeni bijām pagādājuši pagaidu mājas visdažādākajiem zvēriņiem...Bijām atradušas noklīdušu ezīti, kuru vairākas dienas barojām un pēc tam kad jau bija paaudzies palaidām viņu pie meža vaļā, kur cilvēki tam nevarētu nodarīt pāri.

Pagaidu mājas sniedzām balodim kuram bija spārns savainots, protams, to izarstējām, pabarojām un tad jau viņš devās savā ceļā.

Pagādājām mājas daudziem kaķēniem...Staigājām pa pilsētu un piedāvājām cilvēkiem, visbiežāk jau paņēma pensioāri, viņiem taču gribās kādu prieciņu mājās...Kaķīšus sakopām un pabarojām. Gadījās vienreiz atrast mazus kaķēnus pie miskastēm sastūķētus zeķubiksē, protams, izņēmām tos ārā, bija dzīvi, un tiem arī mājas pagādājām...Pat tirgūs bijām, stāvējām un gaidījām kad kāds kādu dzivnieciņu paņems. Bet gadījās atrast kādu slimu kaķīti kurš vēlāk nomira :(

Bijām atradušas kucēnu un audzinājušas pa kluso, barojām un kopām viņu, bet tāpat viņš tika patversmē kur jau pēc īsa laika atrada jaunus saimniekus. mēs viņu nosaucām par Oto, tajā laikā vēl bija populāra kāda latviešu grupa C'stones un bijām lielas viņu fanes, tāpēc nosaucām sunīti viena dalībnieka vārdā :)

Mēs arī bijām izveidojušas dzīvnieku kapiņus :D Nepatika, ka kurmīši, putni utt guļ uz ielas beigti.

3 0 atbildēt

Ļoti, ļoti jauki, prieks par tādu cilvēku! :))

3 0 atbildēt

tad, kad vēl dzīvojos pa laukiem bija paņemti 3 klaiņojoši kaķīši un suns, tagad kā pilsētā, dzīvoklī sunim vieta neatradīsies, 2 kaķi (ar no ielas) paņemti ir, bet laikam smagi šiem ir gājis, jo klēpī paņemt gandrīz vai nevar.

2 0 atbildēt

Kādu laiciņu atpakaļ es pārnācu mājās nesdama roka mazu, pelēcīgu un blusainu kaķēnu. Mēs viņu atmazgājām un pabaraojām, et kaķēns bija nepateicīgs. Jau pēc nepilniem 3 mēnešiem viņa aizmuka pa atvērto balkona logu. Barojām normāli, dzert arī devām. Gulēja kur vien vēlējās.

2 0 atbildēt

Prieks ka tādi cilvēki kā tu pastāv!

2 0 atbildēt

Es arkārtīgi vēlos visiem viņiem palīdzēt, bet šobrīd nevaru. Ja kad būs iespēja palīdzēt noteikti izmantošu.

1 0 atbildēt

Skaistuļi!

1 0 atbildēt

Ak ta liepājnieks es ar labprāt paņemtu kādu suni vai kaķēnu, bet pašam jau ir balta kaķene :)

0 0 atbildēt

Mīļi. Atceros kā es netīšām nositu vienu kaķēnu viņu nometot no stroikas, jo nezināju kur viņu likt un tās bija man mocības. Ceru, Dievs piedos. emotion

0 19 atbildēt