local-stats-pixel fb-conv-api

Divvalodiba....2

10 1

Krievi Latvijaa ir savaakushi parakstus par to, lai tiktu taisiits referendums par krievu valodu kaa otro valsts valodu.
Ja atceraties padomju laikus, tad zinaasiet, ka divvalodiiba Latvijaa patiesiibaa noziimee, ka lietota tiek tikai krievu valoda.
Ja referenduma rezultaataa tiks ieviesta divvalodiiba, tad varam atvadiities no muusu zemiites. Tad vairs mums nebuus Latvijas, kur aizbraukt maajaas, buus tikai krievu gubernja Pribaltjika, un vareesim savaa zemee runaat krieviski gan veikalos, gan uz ielas, gan valsts iestaadees utt., bet latvieshu valoda paliks lietoshanai maajaas ar gjimeni un draugiem.
Mees to nevaram pieljaut, taapeec referendumaa mums visiem kaa latvieshiem, Latvijas saimniekiem, ir jaaparaada sava nostaaja - NEE DIVVALODIIBAI!
Referendums notiks kaut kad apriilja beigaas / maija saakumaa. Ar sho epastu es tikai veeleejos laikus veerst juusu uzmaniibu uz sho jautaajumu un noskanjot uz piedaliishanos refernduma. Shii patieshaam nav taa reize, kad pateikt: "Ai, man politika neinteresee, ko tad mana balss tur izshkjirs!", jo katra balss buus noziimiiga muusu zemes, kultuuras un valodas aizstaaviibai.



10 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

nu bļa! Jūs jau zajebaļi., kaut arī esmu krievvalodīgais, saku, ka netiks ieviesta otrā valoda! Jo tā ir tikai sacelšanās pret negodīgu valdību! Palasiet ziņas, ka augstākie Latvijas spēki to neatbalstīs! Čista dalbajobi!

2 1 atbildēt

Berzins kategoriski atteicas parakstit krievu valodu,ka otro valsts valodu,tad nu uztraukumam nav pamata!

1 0 atbildēt