local-stats-pixel fb-conv-api

Diena kas mainīja manu dzīvi41

692 7

Tātad šī diena ļoti atstāja uz mani iespaidu.Makes me think!

Tas bija pavisam nesen. Es kā jau brīvdienā sēdēju mājās un skatījos televizoru, kad pēkšņi mani pārtrauca tekefona zvans. Tā bija mana mamma un viņa teica lai ģērbjos un braucu uz pilsētu ar viņu satikties un tad mēs iesim pa veikaliem. Es piekritu un izgāju no mājas un devos uz trolejbusa pieturu.Es iekāpu un braucu. Apsēdos pie durvīm ar skatu pret logu. Ieslīku domās par gaidāmo. Pēkšņi iekāpa kāda ļoti veca slima kundze. Tā bija ar spieķīti rokās un viņa bija saliekusies uz priekšu. Viņa bija invalīde. Taču viņai rokā bija mas maisiņš ar kaķu sauso barību. Tā ļoti lēni gāja un knapi apsēdās tā palūdza lai nospiežu viņas e-talonu.Es protams nedomājot pielecu kājās un nopiedu to.Tā pabrauca divas pieturas un kāpa laukā taču viņa iet ļoti lēni un pagāja ilgāks laiks nekā pārējiem pasažieriem kas kāpa ārā. Tādēļ notik kas ĻOTI šaušminošs viņa jau bija gandrīz izkāpusi taču viņas roka un viena kāja palika iekšā. Durvis aizcirtās un viņa iekliedzās! Es pielecu kājās, jo tas notika manā acu priekšā, jo kā jau teicu sēdēju pie loga. Es kā gļēvule tik to vien spēju izdarīt kā pielikt roku pie mutes. Un tad kāds jauns vīrietis izskrēja un palīdzēja. Tai izbira kaķu barība un iespējams viņai tika lauzta roka. Šoferis tikai vēlāk vispār ko pamanīja un gāja palīdzēt. Vīrietis ieskrēja trolejbusā un palūdza maisiņu un kāda iviete to iedeva. Viņi salasīja kaķu barību un jaunais vīrietis palika ar veco kundzi.

Tikai tagad es saprotu un nožēlējuka neko nadarīju. Es neko nedarīju jo man ir tikai 11 gadi un domāju ka nebūšu noderīa, taču jebkura izpalīdzīga roka ir svarīga.

Mēs nenovērtējam to kas mums ir un tikai prasām vēl, vēl un vēl! Šī vecā kundze bija slima un invalīde, taču tā vēl rūpējās par kādu mazu četrkājainu draugu. Estikai tad sapratu īsto dzīves jēgu un to cik bagāta es esmu, jo man ir ģimene, esmu vesela un tas pats svarīgākais.Ļoti šis brīdis man palika sirsniņā, jo jau 11 gados man nav neviena vecvecāka un savu vienīo vevecāku- omīti ko atceros es zaudēju 6 gados un šī kundze bija ļoti līdzīga viņai.

692 7 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 41

0/2000

Priekš 11 gadiem, tiešām ļoti labi uzrakstīts!

91 0 atbildēt

:( tu raksti daudz labāk nekā es.

32 0 atbildēt

Jā, tas tā ir. Tev liekas esi gatavs uz visu visās dzīves situācijās, bet, kad pienāk šis brīdis sevi pierādīt, tad mīz. Atvainojos par izteicienu! Vēlme būt varonim ir, bet nevar saņemties.

24 0 atbildēt

Šī raksta komentāros atklājas, cik daudz šeit ir 11-gadnieku ;DD

Bet jā, labs raksts, man ar vienreiz bija gadījums kad pēdējā brīdī kāpu iekšā autobusā un durvis aizcirtās un iespieda man roku, kāju paspēju izraut, lauzta nebija bet baiigi sāpēja, bet šoferis tik sāka braukt, un jā, es sākumā skrēju līdz, kad vēl autobuss brauca lēnāk bet tad pieķēros pie tā pieturas staba un izrāvu roku ārā, bet tas šoferis man tik piedraudēja ar dūri!!! 

6 0 atbildēt

Ļoti skumji, ;( Žēl palika.. Šī no vinas puses ir mācība - ka nākošreiz tu tak palīdzētu, vaine? :) Bet galvenais ka nenotika kas traks, varēja būt arī daudz bēdīgāk... ;) ;(

3 0 atbildēt

Biežāk tādus sakarīgus un pamācošus rakstus. :)

3 0 atbildēt

tiešam aizkustinoši. emotion

2 0 atbildēt

Nav bijis gluži tāda tipa gadījums, taču bieži vien kaut ko izdarot (vai neizdarot) un pēcāk to padarīšanu apdomājot nonāku pie domas, ka tomēr bija jārīkojas citādi, taču laiks jau ir pagājis un neko nevar mainīt, vien paturēt prātā domu, ko darīt nākamreiz.

2 0 atbildēt

Ceru ka ar Veco kundzi viss kārtībā, un man tik tiešām žēl palika jo iedomājos kundze atnāca uz pilsētu lai nopirktu ēdamo savam četrkājainajam draugam un te pēkšņi tāda nelaimīga diena , lai veseļojas kundze

2 0 atbildēt

Tev ir ļoti attīstītas smadzenes un tu esi ļoti patstāvīga, jo jau savos 11. tu saproti kā dēļ mēs dzīvojam un kāpēc ģimene ir svarīgāka par it visu. :)

Milzīgs pluss par to ka tu spēj atraisīties no interneta un arī būt reālajā pasaulē, kurā ir tik daudz netaisnības. ;((

1 0 atbildēt

Man gandrīs asara nobira emotion un man arī ir 11

4 3 atbildēt

Es savos 13 tik labi ar komatiņiem nerakstu..

0 0 atbildēt

Jaa... ;(

Labs raksts..

Es nezinu vai taa tas bija domaats bet ja bija tad NAV LABI SPEELEET AR RAKSTU UZ CILVEEKA JUUTAAM..

bet - neliksu

0 0 atbildēt

emotion

//FK

0 0 atbildēt

Par to dzīves jēgu vēl var pastrīdēties. :)

0 0 atbildēt

tikai pameiģinat ielikt - par tik aizkustinošu rakstu emotion  nabaga sieviete

2 2 atbildēt

It kā liekās pats par sevi saprotams, ka ja redzi kādu nelaimē tev viņam jāpalīdz. Bet cik no mums tiešām to ir darījuši? Kaut kā tā sanāk, ka brīžos, kad vari palīdzēt tu norausties un pēc tam to nožēlo. Stulbi, bet fakts.

0 0 atbildēt

Nabaga sieviete....emotion

...Liek aizdomāties....

0 0 atbildēt

Apraudājos! Ne vienmēr mēs dzīvē izdaram tā kā to būtu gribējuši, bet to kas ir bijis - kalpo mums par mācību.

0 0 atbildēt

labs raksts.

0 0 atbildēt