local-stats-pixel fb-conv-api

:D:D:D4

7 1
nee nu moshk kaads var uzraxtiit labaak ahh???? tad tik  uz priekshu  variantus :D  emotion


Oriģināls emotion
Viņa roka sāka slīdēt arvien tuvāk viņas siltajam klēpim, tuvāk šī klēpja visslēptākajai vietiņai... Viņa sajuta piebriestam viņa fallusu un, saldi drebēdama, atvēra viņam savu klēpi pilnīgi... Viņš iegāja viņā ar lielu un drebošu maigumu... Viss viņas ķermenis tagad akli piekļāvās drebošajam fallusam, kas pamazām sarāvās nevarīgs un maigs, izmetis viņā visu savu spēku... Un kāds savāds vēss smagums divām oliņām viņa kāju starpā!

Senču valodā emotion
Puiša roka sāka slīdēt arvien tuvāk meitas melnajām nītīm, tuvāk dimlādītei. Meita sajuta uzauļojam puiša kumeliņu un, saldi drebēdama, atvēra tam savu stalli pilnīgi. Kumeļš iejāja stallī ar lielu un drebošu maigumu. Viss meitas augumiņš pielipa trīcošajam peipulītim tik cieši, ka ne ūdens cauri netecēja. Meita juta, ka sprigulītim ir aizdusa pēc darvas tecināšanas. Un kādi vara pauti puiša kājstarpē.

Medicīniski pareizi emotion
Vīrieša roka tuvojās sievietes kaunuma pauguram, tad vagīnai. Sieviete sajuta erekciju un uzbudināta bija gatava dzimumaktam. Vīrietis ievadīja dzimumlocekli makstī. Sievietei notika konvulsīvas frikcijas ap dzimumlocekli, kas pēc ejakulācijas bija zaudējis erekciju. Arī sēklinieki atslāba un ieguva ļenganu formu.

Klubiņu (arī citu dakteru un naturālistu) valodā emotion
Džeks sāka līst arvien tuvāk zaķa slapjajai vāverītei. Zaķis sajuta, ka metamais saceļas, un pilnā atrubonā atdevās. Šis šai iesprauda easy. Zaķis uzvilcies piekoļījās ficukam, kas, nometis koku, atkal bija mīksts. Bet kas par cool pautiem!!!

"Tildes" tulkojumā emotion
Viņa knaģi sāka šļūdēt arvien tuvāk viņas viesmīlīgajai dzelmei, tuvāk šīs dzelmes maskētajam postenim. Viņa sajuta piepampstam viņa cauruļvadu vai trauka ierīci, kas paredzēts laidenai plūsmas regulēšanai, un, lišķīgi vibrēdama, atvāza tam savu nešļavu pilnos apmēros. Viņš ievietojās viņā ar brangu un trīsulīgu mērenību. Viss viņas rumpis tagad durni piezvēlās viņa nedrošajam cauruļvadam. Tas, izpurņījis viņā visu savu jaudu, gliemeža gaitā sačaučerējās aizvārdzis un kautrs. Un kāda ērmīga, atturīga nasta diviem kakao auga dzimtas kokiem viņa kātu intervālā. emotion
7 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
Interesanti:D
0 0 atbildēt
Hmm... man patīk cilvēki ar smadzenēm.
0 0 atbildēt
visi varianti super :D:D.+ no manīm
0 0 atbildēt
emotion emotion emotion emotion emotion emotion tas Tildes variants ir vnk chau emotion emotion emotion
0 1 atbildēt