local-stats-pixel fb-conv-api

Cīņa pret fotoradariem!148

2285 15

Vairums gaužas un žēlojas internetā, ka fotoradari nav vajadzīgi un ir izvietoti vien naudas slaukšanai...taču šeit ir arī cilvēki, KAS DARA!

2285 15 148 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 148

0/2000

Kā sīs zīmes var ievērot naktī?

0 0 atbildēt

 emotion 

0 1 atbildēt

Ir vēlviens veids, bet daudz  bīstamāks. Ar M95 Snaiperu ielaist lodi tieši radara objektīva acī. emotion

0 1 atbildēt

Iespējams, ka šis raksts nemaz šeit nebūtu, ja nebūtu manis, jo es tieši uzzināju par to mājas lapu un izlasot to, kas tur rakstīts, kā arī visu apskatot man radās ideja...

Idejas pamatā bija uzrakstīt manu aprakstu par to, ko es domāju par mājas lapu, kā arī par to, ar ko jaunais cilvēks nodarbojās un tad izdomāju padalīties ar informāciju arī citiem.....

Protams, ka pirmajā vietā bija šis portāls.

Es gan neesmu raksta autors, bet esmu daļa no tā, jo bez manis nez vai raksts nonāktu šeit.. 

1 2 atbildēt

pie tā, kā Rīgā brauc ~ 70% vadītāju, tad prasītos ne tikai radari uz katra stūra, bet arī kaut kādas ierīces, kuras spēj nočekot agresīvu braukšanu un zīmju neievērošanu. lielākā daļa Rīgas autovadītāju iedomājas, ka ceļu satiksmes noteikumi nav domāti, lai tos ikdienā ievērotu. domaaju ka tie arī ir tie lielākie kviecēji pret radariem, jo ātrumu ierobežojošas zīmes viņi arī neievēro

4 5 atbildēt

Mīļie cilvēki !!! Tad jau tikapt labi mums jāizskauž ātruma ierobežojuma ceļazīmes, vai ceļazīmes kā tādas ?! 

Tas ir normāli, ka ātrums tiek kontrolēts. Nepārkāp ātruma ierobežojumu, netiksi noķerts !!!

emotion 

3 4 atbildēt

īstenībā jau ir tā, 1. pareizi saki, ka vajag to iznīdēt dabīgā ceļā. Un ziniet kāds ir dabiskākai iznīdēšanas veids? Tā ir ignorēšana. Radari ir jāignorē. Viņi ir ieplānojoši lielu piķi iekasēt un ierēķinājuši to pat budžetā, bet ja visi par spīti viņiem sāksim ignorēt radarus, nepārkāpjot ātrumu, tad viņi iznīks viens divi.

0 1 atbildēt

idiotu bars... tā laikam kavē laiku uz pabalstiem sēdošie.. krāso kartonus...

 

 Nebrauc ar neatļauto ātrumu un nebūs problēmu!

3 4 atbildēt

Atradusi baigo veida ka iegut naudu , no kautkadiem radariem , ar kuriem isu laiku ir kautkadas problemas !!!

0 1 atbildēt

dauņi, maigi sakotm, sakiet paldies policijai ka ir tādi radari un uz ielām ir kaut cik kārtībam, ja kādam man smadzeņu nepārsniegt  ātrumu tad tā ir jūsu problēma, tādiem bambāļiem tiesības vispar ir jāņem nost uz mūžu

2 3 atbildēt

būtu jautra situācija. brauc šoferītis, ierauga, ka stāv fotoradars, pabrauc atpakaļ un izvieto šito sūdu. atkal dodas ceļā un viņam pēc kāda laika pakaļā ieper kkāds trakais, kurš brauc divreiz ātrāk par atļauto ātrumu un viss beidzas ar dažiem līķiem. nez, ko tad šīs akcijas autors teiktu par šādu ''izpalīdzēšanu'' šoferīšiem?

0 2 atbildēt

Ha rauj nost, tad naktī jāappūš tuvākās ceļa zīmes - tās noraut viņi nedrīkst

1 3 atbildēt

Apriebušies šie "bļāvēji" aktīvisti... notrieks jums tuvu cilvēku kāds skrējējs un domāsiet savādāk. 

Es gadā nobraucu ap 30'000 km, nebraucu lēni, un neskrienu kā apdedzis. Pagājušā gadā nesaņēmu nevienu sodu! Nevajag braukt kā idiotam un nebūs jāmaksā.

0 3 atbildēt

100%, ka kkāds stulbs ments ielika šim rakstam MĪNUSU! Jānorok tas sukulis!

Autoram vajag piešķirt 3 zvaigžņu ordeni!

2 6 atbildēt

Šis būs mans komentārs ar visvairāk "-", bet saskaņā ar teicienu, sliktu gaisu sevī turēt nevajag! emotion

Mani neizsakāmi tracina visa šī soviet-styled īdēšana un tumsonība. Varētu padomāt, ka dzīvojam kaut kādā krievijā. Vai tiešām šo 50 okupācijas gadu laikā latviešu psihe ir izvarota uz neatgriešanos? Ar to es domāju paradumu "ja reiz likums ir, tātad tas ir jāpārkāpj". Lūdzu, nosauciet man kaut vienu patiešām vērā ņemamu argumentu, kāpēc būtu jāpārkāpj noteiktie ātruma ierobežojumi? Un nesāksim, lūdzu, ar "sieva dzemdē; kavēju (...); bērnu uz slimnīcu jārauj". Tādā gadījumā Latvijā ir ļoti daudz dzemdētāju, mirēju utt.  Ja tiešām ir ārkārtas situācija septītajā pakāpē, tad, saņemot sodu, persona nekunkst par to, jo labi apzinās, ka ir pārkāpusi likumu. Pat ja tas ir noticis pret paša gribu.

Arī pirms radaru parādīšanās nespēju saprast, kāpēc liela daļa pārsniedz ātrumu un pie tam klaji nekaunīgi paziņo, ka par piemēroto sodu ir vainīgi citi. Ja ievērosim noteikumus, tad tas uzņēmums nomirs dabiskā nāvē. Ar radaru apgānīšanu (piemēram, kā nule uz Salu tilta Rīgā) un citādu antikampaņu rīkošanu patiesībā paši vien sev bedri rokat. Jūs tiešām domājat, ka tās iekārtas nav apdrošinātas? Jūs padomājat, cik daudz laika un nervus tērējiet, lai veidotu šādas zīmes? Risinājums pret radariem ir izgudrots sen - noteikumu ievērošana. Ja pārkāp likumu - saņem sodu. Nevienam taču neienāk prātā pastrādāt slepkavību un pēc tam paziņot, ka vainīgi ir tie, kas ieviesa attiecīgos krimināllikumus.

Ņemās kā tādi ambīļi! Kā kaut kas jauns un patiešām noderīgs, tā jāprotestē? Varbūt sāciet uzvesties tāpat kā tie, kas piedzīvoja dzelzceļa parādīšanos, proti, ieraugot tvaika lokomotīvi, joza prom ko kājas nes, par velniem sauca, pātarus skaitīja, centās veikt ļauno garu izdzīšanu un visbeidzot nomētāja ar visu, kas pie rokas trāpījās.

 

Es ir runājis! Paldies par uzmanību!

1 7 atbildēt

Kāda izspiešana vispār nesaprotu. Foto radars fiksē ātruma pārkēpējus. Ja brauc ar atļauto ātrumu tas fotoradars ne dirsā, ne galvā. Ko var čīkstēt!!!

3 10 atbildēt
« 1  2  3  4 »