local-stats-pixel fb-conv-api

Cīņa pret fotoradariem!148

2285 15

Vairums gaužas un žēlojas internetā, ka fotoradari nav vajadzīgi un ir izvietoti vien naudas slaukšanai...taču šeit ir arī cilvēki, KAS DARA!

2285 15 148 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 148

0/2000
Stulbums. Neviens neaizdomājas kāds ir patiesais iemesls. Par maz atsaldēto kas skrien un izraisa avārijas uz ceļiem. Cik nevainīgu cilvēku cieš. Protestē tiem kam skriet patīk un nedomā. Man vienalga cik mīnusi man būs. Bet es šito atbalstu. Lai ir tie radari uz katriem simts metriem
4 2 atbildēt

es nesaprotu kāpēc nevar vnk ievērot noteikumus. paskaidrojiet, lūdzu.

11 9 atbildēt

es vienreiz redzēju zīmi ar uzrakstu :  fotoradars 500memotion

2 1 atbildēt

Malači ! Tos radarus vajadzētu uzspridzināt !  +

2 1 atbildēt

emotion

1 0 atbildēt
Ievērot noteikumus ir pareizi, bet tur kur izvieto slepenās "miskastes", tie tīšām uzlikts nesamērīgi zems atļautais ātrums, lai tik būtu par ko sodīt. Ir mums Latvijā posmi, kur uz pilnīgi tīras šosejas (lasīt: pārredzama uz visām pusēm, lielisks asfalts, un nav bijuši smagu avāriju precedenti) pēkšņi uzliek zīmi 60, un aiz tās 10m tālāk jau sēž kāds busiņš, kā ēnā Tevi gaida foto. Un tad lūk jautājums, vai jāpagūst īsā posmā nomest pa bremzēm tā,lai pakaļā ieskrietu līdzbraucējs, vai jāmauc vien tālāk?
1 0 atbildēt

Brauc pēc noteikumiem un nekāds radars nervus nebojās. 

1 0 atbildēt
Man ir ieteikums, ka vel šo biznesu iznīdēt. Ļoti elementārs veids - NEPĀRKĀPT atļauto braukšanas atrumu. Zinu, ka tam grūti noticēt, bet ja jūs braucat ar maksimāli pieļaujamo ātrumu, tad nekas nebūs.
2 1 atbildēt

Malači. Labs un sabiedrībai noderīgs darbiņš. Jāņem piemēru.

Prātīgi teikts arī par to signalizēšanu ar uguņiem. Esam pieraduši pabrīdināt, kad policija slēpjas krūmos, bet par radariem tiešām piemirstas. Vajag brīdināt un viss būs štokos.

1 0 atbildēt

Tu laikam nekad neesi satiksmē vadījis mašīnu...

1 0 atbildēt
Zin avatarsZin

Idiotu bars te ir 90%,,,

Jaa jaa visi te mani nories, bet naf ta juus paarsniedzat to aatrumu??? Kko pukstat, ka valsts jus chakaree, bet pashi jus chakareejat sevi braucot par aaatru

un pie stacionarajiem buus shaadas celjaziimes, pie paarvietojamiem neviens likums shaadu ziimi neparedz...

Kkad jau muusu banaanrepublika pienjemsies prataa, bet diemzheel paies kaadi 10 gadu veeel, liidz juus sparatiisiet, tgd labaak ir paciiniities par kaadam ACTAAM, illuminati, radariem, "lajunajiem politikjiem" un citiem bubuljiem

2 1 atbildēt

Radarus liek tiesham nevajadzigaas vietas piekriitu ! ;) NAUDAS KASHANA!!!

1 0 atbildēt

nu lol nesaprotu to breku :D kjipa tas fotoradas daritu ko pretlikumigu, vaig braukt normali nevis te nidet

1 0 atbildēt

Pareizi!

1 0 atbildēt

Brr... nevaru notureeties lasot shos komentaarus... Varu droshi dereet, ka visus negatiivos komentaarus raxta cilveeki, kuriem vai nu VNK nav auto un vinju viedoklis vispaar nav veeraa njemams, vai arii gadaa vinji nenobrauc vairaak par 5-10tuukst km un arii nav kompetenti spriest attieciibaa pret autovadiitaajiem, kuri brauc piemeeram katru dienu uz darbu no Saldus uz Riigu vai citus garus marshrutus...

1 0 atbildēt

Varbūt arī vairākumam nav auto vai arī autovadītāja apliecības, bet šis tiešām palīdzēs. Protams arī pārlieku ''spiest'' pedāli grīdā nevajadzētu, ja pat Jūs par to nebrīdina. Zinu kā ir, kad tev atsūta bildi ;) Paldies raksta autoram un paldies šai organizācijai ja tā drīkst teikt.

1 0 atbildēt

Super.. Pats esmu redzējis zīmi, kas izlika reali noderēja, jo parasti tur radars nebija a še tev vienu dienu nomests un,protams, paslēpts... Būs arī jauztaisa trafarets un japiekarina šīs zīmes, ja kkur redzēšu tās sū*da kastes!

1 0 atbildēt

Pareizi dara,ka izliek brīdinājuma zīmes,jo radarus pirmsākumā bija paredzēts(vismaz ceļu policija solīja),ka likšot vietās ,kur ir skolas un ,kur notikušas daudzas avārijas,bet nu tas tak tīrākais blefs,man ķengaragā krasta,kur ir lidiņš vislaik gandrīz tas sūda stalkers stāv... Drošība ir vajadzīga uz ceļa,bet šitie ķinķēziņi šā vai tā viņu nedos!

0 0 atbildēt

TIešām nebija iepriekš dzirdēts! Nu ko jāķeras pie darba un jāpalīdz, jo ideja nemaz nav peļama. emotion

0 0 atbildēt

Tie radari tagad ir sabāzti visur! Pati nesen pabraucu garām 4 radariem, kas bija salikti ik pēc pārismts metriem. Un tie visi sīkie čīkstuļi, kuriem pašiem nav autovadītāja tiesību, var aizvērt knābjus un iet pabraukāties ar riteni. JA valstī viss būtu sakārtots un būtu tās zīmes pirms radariem un radari būtu novietoti tiešām bīstamos ceļa posmos, nevis taisnajos gabalos ar mērķi raust naudu, tad nekādas čīkstēšanas no autovadītāju puses nebūtu! Valsts attieksme ir d*rsā, lai neteiktu vairāk.

2 2 atbildēt
« 1  2  3  4 »