local-stats-pixel fb-conv-api

Cienījamas atvadas.13

249 2

Daudzi no mums ir suņu īpašnieki un daudzi no mums ir pieredzējūši sirdi plosošas skumjas, kad tavs draugs un ģimenes locekils iet bojā. Šīs skumjas ir tikai dziļākas, ja suņa nāvē ir negaidīta un pat vardarbīga.

Tieši ar šādu skarbo realitāti saskārās policijas suņu Doksa un Likona(Dox and Lycon) ipašnieki un kolēģi. Kad šie drosmīgie dzivnieki gāja bojā pildot dienesta pienākumu.

Kuritibā, Brazīlijā(Curitiba) 2011. gada 17. maijā Doks 6 gadus vecs un Likons 2 gadus vecs gāja bojā vajājot noziedziniekus. Suņi tos bija iedzinuši stūrī un ar riešanu paziņoja policitiem, par to atrašanās vietu, tajā mirklī viens no aizdomās turamajiem raidija 9 šavienus 5 reizes sašaujot Doksu un 4 Likonu. "Šie suņi atdeva savās dzīvības, lai aizsargātu policistus," tā saka Kaptēnis Paulo Roberto Alves(Paulo Roberto Alves), Minas Geras(Minas Gerais) Militāras Policjas komadieris.

Pirms suņu kremēšanas policisti pavadijā pāris minūtes atvadoties no saviem uzticamjiem draugiem un kolēģiem.

"Tas bija viens no skumjākajiem mirkļiem manā mūža," teica virsnieks Luis Antonio de Kastro Makiels(Luis Antonio de Castro Maciel), kurš ar Doksu(Dox) strādāja kopā 5 gadus."Vinš man bija kā ģimenes loceklis. Tas kas notika tajā dienā ir īsta traģēdija. Es viņu nekad neizmirsīšu."

Šo suņu drosme ir iedvesmojusi šo policjas vienību radīt piemiņas vietu dienesta laikā kritušiem suņiem. Šai vietā glabāsies urnas ar šo suņu pelniem to fotu un piemiņas plāksne.

Es ceru, ka šie suņi tagad ir labākos medību laukos un ja tas tā nav tad es varu citēt Vilu Rogersu(Will Rogers):"Ja debesīs nav suņu, tad es pēc nāvēs vēlot doties tur, kur dodās viņi" Šis gadijums ir arī kā pamāciba mums kā ar cieņu atvadītes no mūsu uzticamjiem draugiem suņiem, un kā atgādinājums mums ikdienā novērtēt viņu beznosacijumu mīlestību.

Nobeigumā dziesma, kas man bija prātā raksot šo rakstu, dziesma kuras vārdus Jānis Peters sarakstijā kā veltijumu mūsu mīļajam draugam sunim "Mēmā dziesma"



249 2 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Skumji! :)

14 0 atbildēt

Vienīgas ko caur asarām varu pateikt:"B*A.. tas nav godīgi"emotion

10 0 atbildēt

Nav uzticamāka drauga par suni, tu sunim vari sist ar nūju, spārdīt viņu un likt viņam ciest vislielākās mokas, bet jau nākamajā brīdī viņš pienāks tev klāt, ieliks savu galvu klēpī un ar lielām acīm skatīsies tevī itkā lūgdams piedošanu par to, ka tu viņu siti. Tāda draudzība cilvēku starpā nepastāv.

13 5 atbildēt

Tiešam skumji.  Žel man tos suņus. :]

2 0 atbildēt

Ceru, ka tiem diviem kretīniem, ielaida tik pat lodes pierē, cik viņi suņos. 

1 0 atbildēt

bandīšus laikam dzīvus neņēma

1 0 atbildēt

emotionSkumji.. ;ll

0 0 atbildēt

Skumjš stasts Un pilniba pareizi ,ka jagodina sunīši,jo viņi atdeva dzivibas nevis policija..

0 0 atbildēt
Cilvēkam atņem konfekti, viņš nekad nepiedos. Sunim nogriez olas(izkastrē), tik un tā tevi mīl.
2 3 atbildēt

kā nevienam nav skaidrs, ka reāli tak to dziesmu sunim nerakstījā, tā tikai sacīja lai varētu atskaņot......

0 4 atbildēt

Skumji, man ar suns nomira , bet es uztaisīju kapu ļoti smuki, ļoti laba piemiņas vieta.emotion

5 14 atbildēt

man vienīgajam 1.bilde izskatās, kā uzklāts svētku galds?

0 14 atbildēt

un viņi klausījās Mēmo dziesmu? emotion

1 17 atbildēt