local-stats-pixel fb-conv-api

CSDD atmasko krāpnieci.3

Ceļu Satiksmes drošības direkcijas speciālisti ir atmaskojuši krāpnieci, kas ar citas personas pasi šonedēļ mēģināja kārtot vadītāja kvalifikācijas eksāmenu.

Salīdzinot pases fotogrāfiju ar personu, kas ieradusies kārtot eksāmenu, direkcijas darbiniekiem radās pirmās aizdomas. Tās apstiprinājās brīdī, kad tika uzdoti personīgas dabas jautājumi. Krāpniece (ne tā sieviete, kas redzama šai ziņai pievienotajā foto) nekavējoties tika nodota tiesībsargājošo iestāžu pārstāvjiem, kas veiks tālāku izmeklēšanu.

Jāpiebilst, ka pieredzējušie CSDD pārstāvji sen nebija tikušies ar tik veiklu krāpnieci. Viņa šim pasākumam bija gatavojusies ar īpašu rūpību - frizūra bija izveidota līdzīgi kā personai, kurai piederēja uzrādītā pase.

Turklāt tiesībsargājošo institūciju pārstāvji pie sievietes atrada arī kredītkarti un caurlaidi, kas izsniegtas pases īpašniecei.

CSDD un Valsts policijas darbinieki pēdējā laikā ir atklājuši vairākus gadījumus, ka tiek uzrādītas viltotas vadītāja apliecības. Visas šīs lietas tiek nodotas Valsts policijai. CSDD brīdina: par viltota dokumenta izmantošanu ir paredzēta kriminālatbildība.

200 3 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

riktīgi veikli, bik nomainot frizūru :D

4 0 atbildēt

laikam kāda ir patiešam blonda un nespēj iemācīties noteikumus, ka jāsūta kāds cits lai nokārto eksāmenu :D

4 0 atbildēt

Vajadzēja pie plastiskā ķirurga aiziet, ne tikai pie friziera. emotion

Mjā, visticamākais, ka kāda nespēja apgūt noteikumus pašas spēkiem..

3 0 atbildēt