local-stats-pixel fb-conv-api

Avatar 17 dienās gūst 1 miljardu dolāru lielus ienākumus15

48 0
Populārā režisora Džeimsa Kamerona jaunākais meistardarbs "Avatar" trešajā filmas rādīšanas nedēļā turpināja uzstādīt dažādus ienākumu rekordus. Tagad visu laiku dārgākā filma jau ir iekarojusi visu laiku ienesīgāko filmu Top 5, jo "Avatar" līdz šim ir nopelnījusi vairāk kā miljardu ASV dolāru, bet šonedēļ tā, visticamāk, kļūs par otro visu laiku ienesīgāko filmu aiz 11 Oskarus ieguvušā "Titānika", kura režisors arī bija Dž. Kamerons. Iepriekšējā nedēļas nogalē "Avatar" Ziemeļamerikas kinoteātru kasēs guva 68,3 miljonus dolāru lielus ienākumus, pārliecinoši uzstādot jaunu trešās nedēļas nogales ienākumu rekordu, kas līdz šim piederēja filmai "Spider-Man", kura trešajā nedēļas nogalē nopelnīja 45 miljonus dolāru.

Šī fantastikas filma līdz šim 66,4 miljonus dolāru ir nopelnījusi IMAX formāta kinoteātros, kas ir jauns IMAX kinoteātru ienākumu rekords.
Līdz ar to kopumā "Avatar" pirmajās 17 rādīšanas dienā ir nopelnījusi jau 1,02 miljardus dolāru, kļūstot par filmu, kuras ienākumi visātrāk ir sasnieguši vismaz 1 miljardu dolāru. Tāpat "Avatar" ir pirmā zinātniskās fantastikas filma, kas ir nopelnījusi miljardu dolāru, bet Džeimss Kamerons ir kļuvis par pirmo režisoru, kurš ir uzņēmis divas filmas, kas ir guvušas vismaz vismaz 1 miljardu dolāru lielus ienākumus.

Vērojot "Avatar" līdzšinējos panākumus rodas jautājums – vai šī filma spēs apsteigt "Titāniku" un kļūt par visu laiku ienesīgāko filmu? To rādīs laiks, taču jāatzīst, ka "Avatar" ir visas iespējas labot "Titānika" 1997. gadā uzstādīto ienākumu rekordu.

Visu laiku ienesīgāko filmu TOP 5
                                  

Vieta     Nosaukums   Gads   Ienākumi 1.   "Titanic"     1997.   1,84 miljardi dolāru 2.   "The Lord of the Rings: The Return of the King"     2003.   1,12 miljardi dolāru 3.   "Pirates of the Carribean: Dead Man's Chest"     2006.   1,07 miljardi dolāru 4.   "Avatar"     2009.   1,02 miljardi dolāru 5.   "The Dark Knight"     2008.   1,00 miljardi dolāru


48 0 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://boot.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Hmm, laikam beidzot būs jānoskatās, interesanti par ko visi tā safanojušies :D

3 0 atbildēt

es zinu ka ar šo komentāru dabūšu daudz -   bet man po.   Man šii filma nepatika.

3 1 atbildēt

iespaidigi

2 0 atbildēt

Copy > Paste - Nau manas problēmas ;)

2 0 atbildēt

laba filma gribeetu 3d formaataa redzeetemotion

2 0 atbildēt

iespaidiigi ... very

2 0 atbildēt

varb\ut būs jāaiziet

1 0 atbildēt

Baigi laba filma biju kiniitii noskatiijos iesaku visiem

2 1 atbildēt

Filma bija tiešām laba

1 0 atbildēt

Kad DVDRip varētu iziet?

1 0 atbildēt

Interesanti

1 0 atbildēt

Filma, lai gan paredzama, bet bija tiešām laba :)

1 0 atbildēt

Musdienīgā filmu uzņemšana ir apbrīnojama. :)

0 0 atbildēt

Es jau pagājušajā nedēļā lasīju, ka viņš ir otrajā vietā (think)

1 1 atbildēt

atbildot uz YustArturs komentāru " Copy > Paste - Nau manas problēmas ;) " Tātad pohuj, var novecojušus sūdus likt?

0 2 atbildēt