local-stats-pixel fb-conv-api

Aušvices nāves nometne, toreiz un tagad38

172 2

1979. gadā Aušvices Muzeja arhīvs izveidoja izvēlēto zīmejumu kopijas un nosūtīja tās rakstniekam un fotogrāfam Alanam Jakobsas. Pēc vairākiem darba gadiem un ceļojumiem, Jakobs un viņa dēls Jesse, atgriezās Aušvices nometnē 1996. gadā, lai atrastu un nofotografētu identiskas zīmejumos attēlotās ainas. Kopumā tas prasīja vairāk nekā 24 gadus.

« 1  2  3  4 »
172 2 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 38

0/2000

atbildot uz sema4kas komentāru " sita krustaa dieva deelu!!! dievs visu redz!... "

Ak ta tu Dievticīgais esi... skaidrs... 5 ebreji nogalināja kristu- tāpēc jāmirst visiem ebrejiem??? Cik tu esi stulbs!!! Kur tad bij tavs "Dievs" 11. septembrī, kad mira simtiem cilvēku? Kur viņš bij 1945.g. kad uz Sibīriju izsūtija tūkstošiem cilvēku? Tie taču nebija ēbreji!!! Es visu dienu varētu saukt piemērus!!!  

6 0 atbildēt

atbildot uz SS komentāru " nu par žīdu slepkavībām, izvarošanām un gāz... "

Holokausta noliezēji ir idioti, un reti kurš no noliedzējiem pats skaitās 'ārietis'. Un SS uzņēma tikai āriešus, es nerunāju par ārzemju leģioniem, bet tajās vienībās kas slepkavoja ebrejus bija tikai vācieši, varbūt tei uzņemtu kkādā policistu vienībā, kur bija nožēlojamie vāciešiem dirsālīdēji. Un nejau tikai ebrejus ievietoja koncentrācijas nometnēs, bet arī čigānus, slāvus, arī daudzus latviešus, tai skaitā pērkonkrkusta vadītāju un daudzus d*krātus. Nacisms bija antilatvisks un tāds pats drauds kā komunisms.

4 0 atbildēt

atbildot uz sema4kas komentāru " sita krustaa dieva deelu!!! dievs visu redz!... "

Koncentrācijas nometnēs gāja bojā ne tikai ebreji, bet arī slāvi un citas tautības. Un Hitlers tos visus neieredzēja un uzskatīja par zemākiem, vienkārši viņa slimais prāts visvairāk vainoja ebrejus visās Vācijas neveiksmēs. Holokaustā gāja bojā arī homoseksuāļi, Jehovas liecinieki, garīgie invalīdi u.c.  

5 1 atbildēt

atbildot uz sema4kas komentāru " MUXAXAXA APISACA NOSMIEKLIEM VAR :DDD zinat k... "

pēc taviem komentāriem spriežot, tālāk par septītas klases līmeni neesi ticis. pacančiks atradies  

4 1 atbildēt

vienmēr ir bijis interesanti lasīt šādus rakstus, paldies.

aizdomājos, kā gan dzīvoja pēc kara tie, kas viņus tur iznīdēja, sita, mocīja, ņirgājās. kādam necilvēkam jabūt. arī skatoties tāda tipa filmas par koncentrācijas nometnēm, mani pārņem drausmīgas bailes no tā, ka kadreiz tas var atkārtoties.

3 0 atbildēt

++ tieši tagad par to mācos vēsturē. tiešām interesanti.

3 0 atbildēt

bija ļoti interesanti lasīt + skatīties bildes :)

4 1 atbildēt

atbildot uz sema4kas komentāru " MUXAXAXA APISACA NOSMIEKLIEM VAR :DDD zinat k... " tu neesi normals... ja pabutu tur kaut minuuti butu apmizies un apdisries no baileem

4 1 atbildēt

Autoram + Protams tā ir tikai neliela daļa no ww2 šausmām, tomēr pateicoties šim rakstam, cilvēki var labāk iztēloties to postu, ko šis karš izdarīja kopumā visai cilvēcei...

4 1 atbildēt

Izcils raksts vienmer gribejas kautkadu sitadu rakstu cermas ka paradies vairka rakstit par un ap ww2 + no manis.

4 1 atbildēt

pirms apmēram 3-4 gadiem biju tur. šausmas.. māsa pilnīgi raudāja, jo viņai bija žēl to cilvēku..

+++++++

2 0 atbildēt

atbildot uz sema4kas komentāru " tikai zziiidi aizstaav zziidus.... "

Ko tad žīdi tādu izdarīja, ka bija pelnījuši ko tādu????

Ļoti labs raksts ++  

3 1 atbildēt

atbildot uz Glaabiet Baltmaizi komentāru " Tikai nespēju saprast, kā tādos apstākļos nei... "

gan jau ka dumpji notikās, bet cilvēti bija tā novārdzināti, ka nespēja visdrīzāk fiziski pretoties, nu tāds mans viedoklis, nezinu kā patiesībā :)  

3 1 atbildēt

Skumīgi BET fakts :(

2 0 atbildēt

Tikai nespēju saprast, kā tādos apstākļos neizcēlās dumpis.. ok daudzi tiktu nošauti, bet labāk mirt cīnoties nekā labprātīgi iesoļot gāzes kamerā..

4 2 atbildēt

+ bez runāšanas! šādas lietas vienmēr interesējušas.

1 0 atbildēt

ebreji gana cietuši savā laikā, varbūt būtu pienacis laiks beigt par viņiem ņirgāties un mēģināt iemācīties vārdu "ebrejs", nevis "žīds". 

2 1 atbildēt

atbildot uz nu+wtf komentāru " Igaunis, krievs, latvietis nav rase, bet gan ... "

tas bija piemērs ;)  

1 0 atbildēt

aplamākais ir kādas sliktas īpašibas vai paražas dēļ, to piedēvēt uzreiz visai rasei. kaut vai, igaunis ir lēns, krievs ir stulbs un latvietis ir skaudīgs. aprobežota domāšana, tas arī viss.

1 0 atbildēt

Vienkārši teicama vēstures stunda+

2 1 atbildēt