local-stats-pixel fb-conv-api

Atver acis!10

68 1

Vilciens sāka kustēties. Tajā bija dažādu vecumu cilvēki, pārsvarā strādnieki un jaunieši, kuri devās uz skolu. Netālu no loga apsēdās vecs vīrs ar savu trīsdesmitgadīgo dēlu. Tikko kā vilciens sāka kustēties, dēls piepildījās ar prieku un saviļņots vērās ainavā aiz loga.

"Redzi, tēt, ainava tik ātri mainās, zaļie koki paslīd viens otram garām, tas ir tik skaisti!" Šāda uzvedība no trīsdesmitgadīga vīrieša lika pārējiem justies savādi. Ļaudis sāka kurnēt par dēla uzvedību. "Šis cilvēks liekas nedaudz jucis", nočukstēja jaunlaulāto pāris viens otram.

Pēkšņi sāka līt.... Lietus lāses krita ceļotājiem virsū pa atvērto logu. Trīsdesmitgadīgais vīrietis sāka priecāties un teica: "
Tēt, paskaties cik burvīgs ir lietus!"

Jaunlaulātā pāra sievai dažas piles uzpilēja bojājot tās gaišo kostīmu.
Jaunā sieviete pēkšņi neizturēja: "Vai jūs neredzat? Tas ir parasts lietus - katru dienu ir tāds šajā klimatā! Ja jūsu dēls nejūtas labi, viņš jānogādā pēc iespājas ātrāk garīgās veselības medicīnas iestādē... lai netraucē ļaudīm turpmāk!"

Vecais vīrs vilcinājās, apdomāja atbildi un klusinātā balsī sāka stāstīt: "Mēs ar viņu tieši šobrīd braucam no medicīnas iestādes... Manu dēlu no rīta izrakstīja... Viņš bija akls no dzimšanas, pagājušajā nedēļā viņš atguva redzi, tādēļ lietus un daba ir jaunums viņa acīm... Lūdzu piedodiet mums par sagādātajām neērtībām..."

Dažkārt mēs redzam lietas tikai no vienas puses, un mēs to pieņemam par patiesību, lai gan patiesība bieži vien ir cita. Kad mēs uzzinām patiesību, mēs jūtamies samulsuši, jo nezinam kā reaģēt, tādēļ visideālākais liekas izprast problēmu pirms sākt rīkoties....

Raugies pasaulē atvērtām acīm!
Laime nav kaut kas, ko esi atradis, bet gan kaut kas, ko pats esi izveidojis.
Dzīve ir īsa, neiznieko to tādām lietām kā necieņa vai naids pret citiem!

68 1 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Labs, lika aizdomaties emotion

1 0 atbildēt

++++

0 0 atbildēt

jā...tā dīvaini palika šito lasot..

0 0 atbildēt

Super!Vairaak taadus rakstus,un maby sabiedriiba mainiisies uz labo pusi!!! :)

0 0 atbildēt

jaaa man ir 16 gadu nodarbojos ar baletu jau no 3 gadu vecuma .....

un tikai tagad kad arii saku braukt uz jasanu saprotu cik daudz savaa dzive esmu nokavejusi ....

0 0 atbildēt

Cilvēkiem ir raksturīgi saskatīt to, ko viņi vēlās nevis to, kas patiesībā ir. Tā tas vienkārši notiek. Bet ir jāmāk, jāizkopj spēja redzēt pasauli daudzpusīgi, jo mēs visi esam atšķirīgi un katrs visu redz pavisam citādi... Tieši tas mūs padara atšķirīgus un unikālus...

0 0 atbildēt

atbildot uz man-b%26%233 komentāru "  kādā sakrā tu to savu baletu tgd b... " lol tu vipaar domaa ????

ja es nodrabojos ar baletu no 3 gadu vecuma es visu laiku sedeju telpaa uz puantem neko nedariju bija tikai stanga puantes nodarbiba gulet VISS es pat araa no deju zales negaju tikai nopirkt jaunas puantes ?!!!! in tagad aizbraycy uz jashanu tur viss dabaa un tu tad tikai saproti kaa tas bija tam aklajam un kaa tev untu arii saproti cik palaid garam !!!!!!  

0 0 atbildēt

+++

0 0 atbildēt

Brīnišķīgs raksts!

0 0 atbildēt

atbildot uz man-b%26%233 komentāru "  kādā sakrā tu to savu baletu tgd b... " ne jau zirgu jāšanu ;@

lol es visu laiku biju telpā tikai TELPĀ dejojoju un viss !!! ne mācījos matemātiku neko !!! tikai BALETS GULĒT un  nosākuma !!!! nu es viņu pametu jo man apnika !!! un tad aizbraucot uz jāšanu pamēģinot ka tass ir DABĀ man wnk sirds aizrāvās ar vardiemko tu savu dzuivi izniekoji ?! sēdēdama deju zālē neiedama ārā ar draugiem salidzinot to ar šo tas ir tass pats 

0 0 atbildēt