local-stats-pixel fb-conv-api

Atvainojiet, spoki degradējas?241

796 29

Čau, spoki! Atkal, kārtējo reizi uzprasos pēc kritikas un smagiem komentāriem.

Jau kādu laiciņu esmu spokos un esmu publicējis vairāk nekā 100 rakstus. Ir bijuši gan labi, gan visai tizli raksti, no manas puses. Visu šo laiku, būdams spokos esmu novērojis kas lasītājiem patīk un kas ne. Un jā - tieši pēc tāda principa es veidoju savus rakstus. - Vai man būtu patīkami tādu lasīt. (?)

Droši varu teikt, ka spokos valda haoss. Visi dzenās pēc cepumu kalniem un krutuma līmeņiem. Visi cīnās kā nu var, lai tik vairāk plusiņus saliktu par rakstiem. Vai nu raksta sākumā, vai raksta nobeigumā ieraksta visai bezjēdzīgus tekstus: "Ja patika, ieliec +" "Šis ir mans pirmais raksts, esiet žēlīgi". Un pie tam vēl, vairums, ir uzrakstīti nepareizi, neievērojot elementārākās gramatikas normas.

Šī nav tukša gaudošana par situāciju un, ja kādam rodas doma, ka es šo rakstu izveidoju, lai pelnītu cepumus, es Tevi varu nomierināt :] līdz ko situācija uzlabosies, rakstu izdzēsīšu, un kā jau mēs visi ļoti labi zinām, par raksta dzēšanu ņem nost cepumus un krutuma punktus.

Kā sakārtot virtuālo vidi iekš spoki.lv?

Vai administrācija nevarētu ieviest kādu kārtību? Varētu uzskaitīt daļu no saviem variantiem, jo, ja spoki turpinās šādā pat garā, tad, žēl, bet ātri vien nogrims. Spokiem, manuprāt, vajag vairāk saturīgākus rakstus. Visi raksti par Bīberu jau sen ir apnikuši. Varbūt sākumā bija smieklīgi, bet nu jau ir par daudz. Tas pats bija arī ar mūsu mīļā mūziķa un mākslinieka aiziešanu aizsaulē - daudzi izmantoja šo ziņu, lai pelnītu cepumus, veidojot neskaitāmus rakstus par Mārtiņu Freimani, un dažs labs vēl uzrakstīja vārdu un uzvārdu ar mazo burtu.

1. Varētu ieviest sistēmu, ka spoki, kuri ir sasnieguši noteiktu krutuma līmeni, var balsot par spoku, kuru, viņuprāt vajadzētu izbalsot/izslēgt no spoki.lv, bet pirms tam, noteikt datumu, no kura līdz kuram tas varētu notikt. - Lai spoki varētu laboties, un censties atstāt tiešām labu iespaidu par sevi.

2. Varētu ieviest sistēmu, ka spokos var reģistrēties tikai ar ielūgumiem un uzaicināt draugu drīkst tikai spoks ar noteiktu krutuma līmeni. Lai nav tā, ka spokos ir ļoti daudz lietotāji, kuri liek daudz bezjēdzīgus rakstus.

Adminiem vairāk jākontrolē, kādi raksti tiek publicēti!

Gribētu pievērst uzmanību arī tam, ka arī lasītājiem būtu vairāk jāaizrāda raksta autoram par gramatikas kļūdām, jo tas, manuprāt, ir ļoti svarīgi gan lasītājam, gan raksta veidotājam.

Domāju, ka daudzi neatbalstīs šo pasākumu, bet daļa man piekritīs.

Sadaļā "Pieprasu!" Esmu ielicis citātu no sava raksta un linku uz to.

Paldies.! Ceru uz pārmaiņām.

796 29 241 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 241

0/2000

Šī tēma vairākkārtīgi apsriesta, bet runājot par uzlabojumiem viss labāk būtu kad admini dzēstu tādus nevajadzīgus rakstus ārā tad būtu daudz labāk emotion

2 0 atbildēt

Par to reģistrēšanos ar uzaicinajumu gan nepiekritu. Šeit jau nau kā draugiem.lv. Pats te drošvien nebūtu reģistrējies, ja būtu vajadzīgi uzaicinājumi!

2 0 atbildēt

Pirmais pilnīgs bullshits, puse no tiem kas liek bezjēdzģus rakstus ir ar lieliem krutuma līmeņiem

2 0 atbildēt

1 un 2 punkts galīgi garām emotion Nomet tvaiku un atslābsti emotion Man liekas , ka Tevi uztrauc ,ka kāds apsteigs Tevi līmeņos emotion  emotion

1 0 atbildēt

Piekritu, bet runajot par balsosanau, to izslegsanu, neesi iedomajies, ka jauninajiem nekadas iespejas palikt seit nebutu?!  Un butu seit kkads noteikts grupejums(barins), kas vien balsotu par katru, kurs butu atbildejis negativi uz vina komentaru. Nemsim par piemru TOP 50, kuriem gan jau ir kopigs cats skype un tt. Tad jau labak ieviest maksas pakalpojumu nevis sadu bezjedigu vertesanu!!

1 0 atbildēt

Par gramatiku es nepiekrītu.Ne jau visi ir beiguši skolu vai mācījušies likt komatus.Ja runā par izslēgšanu manuprāt vajag izslēgt mazakuce jo viņa komentāros lamājās un nekad nau pateikusi ko labu par rakstu.

1 0 atbildēt

f*ck you all  i like turtles

1 0 atbildēt

ā un psc - aizliegt likt rakstus tikko reģistrētiem,,rakstu likšana jānopelna ar komentiem, balsošanu utt

1 0 atbildēt

nu visi nedzenas pakal cepumiem utt, bet piekritu ka ir par daudz sudainu rakstu un jau biju uztaisijis sada veida rakstu ka to ierobezot, tik nevienam tas isti neintereseja. bet tas ka registreties varetu tikai ar ielugumiem par to vari aizmirst, spokiem nauda ari japelna, bet ierobezot jaunos likt rakstus gan vajadzetu, mana versija ir ka jasasniedz noteikts limenis un par simbolisku cepumu samaksu jaiegadajas speja pievienot rakstu. 

1 0 atbildēt

Spoki aizvien vairāk sākt kārties.. daudzreiz baigi ilgi lādē..

Tā nav mana problēma! Un tas nav tikai man..!

1 0 atbildēt

Aiz atkārtotiem vārdiem ir jāliek komats, dūdiņ, 10. klases latviešu valodas grāmatu esi kaut redzējusi? Un ko tad tavi .. nozīmē? Dziļa doma? Lolz

2 1 atbildēt

Par to gramatiku rakstos tiešām piekrītu!;)

1 0 atbildēt

jā,, visi dzenās pēc cepumiem,, un cepumus vairs nav grūti nopelnīt, pirms pāris gadiem gan bij ko pasvīst,, bet tagad tie tiek dāļāti pa labi un pa kreisi,, skumji.. 

1 0 atbildēt

par to Mārtiņu Freimani tiešām tizli... kad bija kk 5raksti, vai pat vairak (tos kurus pirmos pamaniju)... varbūt derētu ieviest likumu, ka par šādam lietam- Latvijā pazīstams cilvēks nomirst, rakstus neliek, man pat liekas , ka tas nav ētiski. Tas pats ar visiem ''1septembris..'' , bija entie raksti ''apsveicu ar pirmo septembri'' :D un viss :D . Nu joptvai!  protams, ''es esmu jauniņais..'' <---------mēs visi bijām/esam!

1 0 atbildēt

Jā, nu taisnība gan tev ir.

1 0 atbildēt

Snakey93, es laikam tevi mīlu :D Tu pateici tieši to, ko es visu laiku savā galviņā domāju. Neesmu īsti pārliecināta, ka tavi ieteikumi darbosies, bet cerēsim.

1 0 atbildēt

Taisnība jau Tev ir! emotion

1 0 atbildēt

Nu jau, nu jau... Lieta tāda, ka tu te esi sen [ pieļauju, ka jau arī neesi nekāds 13 gadīgais]. Tu te biji sen, tad bija savādāk [mazāk cilvēku zināja šādu lapeli]. Bet būtībā nekas nav mainījies. Vienīgi info vairāk, jo plašāk pieejams.

Tātad, kā jau teicu, tu esi vecāks nekā biji. Gan morāli, gan fiziski. Bet te, protams, iebrien mazāki bērniņi, kuri nejēdz neko ne no gramatikas, ne pārējā [starpcitu, nevaru likt roku uz sirds, ka mana gramatika ir 100% uz urrā! Jo latviešiem ir dikten pārgudra!] No tā izriet, ka tu jau esi 'iebridis' augstākā apskaidrības līmenī, bet vairums 'jaunās gaļas' jeb jauno biedru ir vēl zemajā 'vinitinkijwāh' līmenī.

Kaut kāda taisnība jau tev ir, bet nu nav jau te voina, gde svjo perfekto nāda, iļi zastreļit!

Katrs raksts noder. Citreiz man besis un kaut kas truls liek pasmaidīt. Citreiz man patīk streindžus stāstus/faktus/notikumus palasīt. Citreiz kaut ko par vēsturi. Citreiz vnk iebāzt degunteli žoltās preses tipa rakstos...

Draugs, šis portāls nav tava dzīve.

Nez kāpēc man iešāvās Reinika dziesma prātā : 'Vieglāk,ņem to visu vieglāk..' ;D

1 0 atbildēt

Ja administrācijā sēdētu pieauguši normāli domājoši cilvēki nevis puiki kuriem rūp vien cepuiņu dalīšana utt.

Da nerakstīšu gari viss ir ok vienkārši gribētos lai vairāk uzmanības pievērš komentāriem un rakstiem lai nav pilns ar rupjībām utt.

1 0 atbildēt

piekdienas izbalšošana :D

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »