local-stats-pixel fb-conv-api

Attieksme pret tievajiem un apaļīgajiem104

701 23

draugiem.lv atvērusies jauna grupa Tievuma kults http://www.draugiem.lv/group/18372547/tievuma-kults/?t=1 lasiet aprakstu un rakstiet vēstules īpašniekam kāpēc vēlaties būt šajā grupā.

Mūsdienās arvien vairāk cilvēki tiek vērtēti pēc viņu figūras īpatnībām. Daudziem liekas, ka figūras uzbūvei ir liela loma veiksmīgas dzīves veidošanai. Jo cilvēks atbilst veselīga, normāla svara kategorijā, jo pieņemtāks viņš ir apkārtējās sabiedrības vidū. Tomēr cilvēki ar paaugstinātu svaru ir nosodītāki, vientuļāki un atstumtāki no pārējās sabiedrības.

Šajā rakstā daudzu cilvēku viedokļos tiks parādīta attieksme pret tieviem un apaļīgiem cilvēkiem.

701 23 104 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 104

0/2000

Jūs velti sevi tagad apsēklojat ar kompleksiem - vienalga,tu esi resns,apaļīgs vai kārns - visu to var kompensēt ar šādām lietām - Skanošais un Saldi vārdi (Respektīvi tava lietotie  vārdi un leksika jūtami atšķiras no cita ) Jampāzijs arī paliek Jampāzijas LEXUSĀ emotion

0 0 atbildēt

viss dzīvē atgriežas - gan labais, gan sliktais. just saying. :) saproti no negatīvās attieksmes cilvēki mēdz pat padarīt sev galu. Manuprāt, labāk reizēm paturēt negatīvos komentārus pie sevis, jo Tu taču negribētu, lai Tevis dēļ kāds aizietu no dzīves vai izdarītu sev ko sliktu. Padomā kā Tu justos viņu ādā.

0 0 atbildēt

man ar bij nepatika pret resniem cilvēkiem, es zinu, ka tas arī varbūt ģenētiski, bet, eu ja? Neviens tak tev neliedz kaut bišķīt pasportot. Es esmu tieva,vienreiz pludmalē nogāju garām vienai resnai meitenei, kura uz manīm skatījās ar tādām acīm, es gandrīz pati apraudājos, apzinājos, ka viņai tak ar ir grūti pašai ar sevi, un vēl to visu grūtāku padara apsmiešana.

1 1 atbildēt

Problēma ir tāda ka apaļīgi cilvēki ir tik šausmīgi sevi noniecinājuši un domā ka ir resni un nav skaisti, kad izsakot tiešām komplimentu, ka viņi izskatās pievilcīgi, viņi šo komplimentu uztver kā uzpraucienu un bez maz vai sadod pa seju. Kaut gan cilvēks ir domājis tikai to labāko.

Apaļīgiem cilvēkiem ir iestrādājusies zemapziņā tas, ka daudzu viņus noniecina un saukā pa resniem, bet tiem kas viņos saskata ko vairāk un tiešām neievēro viņu izmēru ir jācieš, jo šie cilvēki jau paši sevi aizsargā no jebkāda komplimenta.

0 0 atbildēt

nu viens čalis pasaka tad vēl pāris, ka viņiem nepatīk resni cilvēki...un cilvēks izdara pašnāvību. Jo citi cilvēki ļoti asi visu uztvero. piekrītu, ka tas nenotiek bieži, bet tik un tā. vai nav tomēr vieglāk paturēt savus negatīvos komentārus?

Bet nu , protams, neviens tev neliedz būt kopā ar tādu cilvēku, ar kādu Tu vēlies. Bet te iet runa par ētiku, jo spokus un konkrēti šo rakstu noteikti lasa dažādi cilvēki, kuriem šādi komentāri liks justies mazvērtīgiem.

0 0 atbildēt

Manuprāt, svara stāvoklis nedaudz pasaka arī par pašu cilvēku. Ja cilvēks ir resns, manuprāt, viņam piemīt tādas īpašības, kā nevēlēšanās laboties, mērķu trūkums, disciplīnas ievērošana un līdzīgas. Protams, ir izņēmumi, bet tas ir tā vispārīgi, manā uztverē.

0 0 atbildēt

nu prieks ka tu esi ideāls/a...ir jauki, ja pasaulē ir pilnīgi perfekti cilvēki...

0 0 atbildēt

Frāzei "Resnums ir tikai un vienīgi aiz izlaidības un slinkuma. Nu nevar organismā rasties tauki no zila gaisa, tātad, ja tie rodās - ir enerģijas pārpalikums: vai nu par daudz ēsts, vai par maz kustēts no vietas." Pilnīgi un galīgi nepiekrītu. Citiem cilvēkiem vienkārši vielmaiņa savādāka ;) Tas ir tas pats, ka citi cilvēki var ēst un ēst, bet nepalikt apaļīgi.

1 1 atbildēt

HHAHAA,es ar esmu lielāks nekā parastais standarta jaunietis, bet esmu 30 x sabiedriskaks un karoch stiligaks neka daudzi tievie :D Man reali pohuj , patik man tas , ka esmu resnaks neka citi, es savos 17 gados ar 100 kg varu ari pakusteties! Manuprat ,tas galigi nav skherslis :D

0 0 atbildēt

Ja jau gēniem nav nekādas nozīmes, tad kādēļ bieži, ja mamma vai tētis ir apaļīgs, tad arīi bērns tāds ir, ne vienmēr, bet tā ir, un protams tur vajag darbu, un pacietību, lai cīnītos tam pretīi, bet šādiem cilvēkiem to darīt ir grūtāk, jo tie ir viņu gēni, pret kuriem regulāri jācīnas, ja tu parēdies visu nevesalīgo, uzbarojies, tad ir daudz vieglāk, no tā atkal tik vaļā, jo gēnos nav ielikts, tas ka tev vajadzētu būt apaļākam.!!

0 0 atbildēt

Es takš teicu, ka ir gadijumi ka svaru dabuj ēdot, un nesportojot. bet daudziem arī gēni pie vainas.!

0 0 atbildēt

Nav tā, ka man nepatī resni cilvēki, bet mani kaitina tādi, kuri tikai guļ dīvānā, stumj sejā un tad vaid, cik es resns.. utt. Bet kad vajag skriet, vai mazāk ēst, tad mūžīgās atrunas... Un tad vēl smiešanās par cilvēkiem, kuri seko tam, ko ēd un sporto... 

Tomēr pats svarīgākais ir tas, kā cilvēks jūtas savā ādā, es zinu, ka sevi resnu nespētu pieņemt un man ir svarīgi būt labā formā, tāpēc pie tā arī strādāju.. 

1 1 atbildēt

Vidusskolas laikos atceros vairākas reizes, kad kāda kalsnā slieka pirms vai pēc sporta stundām pētīja savu it kā riepu un skaļi paziņoja-ak dies, cik es resna! Kamēr turpat blakus atradās vairākas citas meitenes ar dažādām ķermeņa formām. 

Tādos brīžos ne viena vien pieķer sevi pie domas, ka viņa ierindojama resno kategorijā, ja reiz tai izteikti slaidajai ir "riepa" 

1 1 atbildēt

daži neko nesaprot par apaļīgiem cilvēkiem! ir kur izvērsties! labāk peldēt pa viļņiem, nevis sisties pret klintīm!

0 0 atbildēt

Umm... man vienmēr bijis daudz lieko kg, bet par puišu uzmanības trūkumu nesūdzos. Ik pa laikam piekantējas kāds, jo grib draudzēties.

0 0 atbildēt

daudzas tievas meitenes klusībā apskauž apaļīgās meitenesemotion

1 2 atbildēt

Zel man vinus :( 

0 1 atbildēt

nu 4 pilnīgi nepiekrītu..

- varbūt tikai 1 no 100 gadījumiem, cilvēks ir apaļīgs dēļ tā, ka daudz ēd. Pārējos gadījumos, tā ir iedzimtība, kas ir ielikta gēnos, arī slikta vielmaiņa var būt cēlonis, arī daudzi cilvēki kuri cieš no astmas ir apaļīgi, un tā nu nav viņu vaina, ka viņiem liktenis ir devis tādu izskatu. Agrāk cilvēki nebij tik aprobežoti, kā mūsdienu sabiedrība, ar savu 90-60-90.. pff

1 2 atbildēt

Man personīgi nepatīk, ka cilvēki ir resni, jo es to uzskatu par rakstura vājumu. Ja Tu esi resns, tad vai nu Tu nespēj sabalansēt savu dzīvi vai to negribi. Taču ir jāatzīst, ka vislielākās mocības rada tuvākie cilvēki, kas ne tikai ir resni, bet arī to visu laiku pārdzīvo( tā vietā, lai kaut ko darītu)

1 2 atbildēt

Resni cilvēki man nepārāk iet pie sirds,jo viņi ir slinki.

0 2 atbildēt
« 1  2  3  4 »