local-stats-pixel fb-conv-api

Attieksme pret tievajiem un apaļīgajiem104

701 23

draugiem.lv atvērusies jauna grupa Tievuma kults http://www.draugiem.lv/group/18372547/tievuma-kults/?t=1 lasiet aprakstu un rakstiet vēstules īpašniekam kāpēc vēlaties būt šajā grupā.

Mūsdienās arvien vairāk cilvēki tiek vērtēti pēc viņu figūras īpatnībām. Daudziem liekas, ka figūras uzbūvei ir liela loma veiksmīgas dzīves veidošanai. Jo cilvēks atbilst veselīga, normāla svara kategorijā, jo pieņemtāks viņš ir apkārtējās sabiedrības vidū. Tomēr cilvēki ar paaugstinātu svaru ir nosodītāki, vientuļāki un atstumtāki no pārējās sabiedrības.

Šajā rakstā daudzu cilvēku viedokļos tiks parādīta attieksme pret tieviem un apaļīgiem cilvēkiem.

701 23 104 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 104

0/2000

Ieliku +, jo nesaprotu par ko Tev liek mīnusus. emotion  C'mon, katrs var izteikt savu viedokli un kā pats to vēlas.

4 2 atbildēt

Es nesaprotu, kas notiek, ka spokos tagad ik dienu rodas raksti par svaru. Wtf? Lai tak dzīvo kā grib - ja izvēlas neēst, tad lai neēd, ja izvēlas tikai sēdēt dīvānā un rīt burgerus, lai rij.

Un par 4to runājot... katram sava gaume. Man arī nepatīk resni cilvēki. Nu un? Katram savs viedoklis, tāpat kā katram no tiem cilvēkiem ir izvēle - paciest aizvainojošas piezīmes un turpināt čīkstēt vai piecelties un kaut ko darīt sevis labā.

Katrs pats izvēlas savu dzīves ceļu. Peace.

5 3 atbildēt

Man nepatīk tievas meitenes, un ari resnas nē, tādas uz apaļīgo pusi. emotion

3 1 atbildēt

Teikšu tā - manuprāt svarīgs ir cilvēka šarms. Laimīgs cilvēks staro, viņš mīl sevi, citus, rupējas par to, lai viņa ķermenis izskatītos pievilcīgi citu acīm (nomaskējam nepilnības, izceļam pilnības). Plus, iekšēji sakārtots cilvēks necentīsies ar pārtiku aizpildīt tukšuma sajūtu, tādēļ nebūs nesakarīgi izplūdis. Tāds cilvēks citiem patīk, jo piesaista ar savu dzīvesprieku. Un pārspēj jebkuru nomāktu, nelaimīgu cilvēciņu, kurš atsakās ēst, neskatoties uz to cik tievs viņš ir.

2 0 atbildēt

Sak ko grib .. ar nu pavisam milzigu mei4 es sabiedziba negribeetu paradiities (nu ka draudzeni ) .. Vismaz kamer jauns esmu ..

3 1 atbildēt

Nesaprotu, pasaulei sen jau vajadzētu beigt škirot cilvēkus, gan pēc rases, gan pēc ķermaņa masas...

3 1 atbildēt

Ha... Interesants raksts. Man bija lieki vien 2- 3kg un es jutos labi savā ķermenī, man bija daudz draugi un biju ļoooti pozitīvs cilvēks. Sāku satikties ar vienu puisi un pēc pusgada vaicāju vai viņam ir iebildumi par maniem pāris liekajiem kg, viņš atbildēja, ka varbūt varētu nedaudz nomest! :D Zaudēju 8 kg, esmu tieva, nav man vairs draugu jo esmu kļuvusi īgna un kašķīga un man riebjas, kas notiek apkārt un arī pusis mani pameta! Forever alone! :D Es labāk jūtos labi, kad ir lieki pāris kg,nekā trūkst pāris kg. Bet tagad man ir atstāta laba trauma un negribu vairs pieņemties svarā! Sad but true! :)

2 0 atbildēt

1.kārt Gēniem - ir nozīme, tāpat kā ķermeņa uzbūvei un tipam kāds esi. Skatīt - http://www.fitbuff.com/wp-content/uploads/2008/10/somatotype-body-types.jpg

2.kārt- sabiedrība vienmēr nories tos, kas atšķiras un liekas pretīgi, loģiski, ka neturēs augstā cieņā cilvēkus, kas par sevi nerūpējas!

3.kārt - "man ir slikta vielmaiņa" <-- šitās runas sēž jau vienā vietā, ēd visu kas kustas, ēd neprecīzi, dzer kalorijām bagātīgas sodas un alkaholiskos izstrādājumus un sūdzas nemitīgi, ka viss ir slikti un vispār jābeidz tā dzīve

4.kārt - Nav un neeksistē tāds cilvēks, kurš ar fiziskām aktivitātēm un sabalansētu/pareizu uzturu nonstopā būtu liels/resns... viss ir attieksmē un kādu attieksmi velta šie cilvēki savam izskatam, attiecīgi arī pārējā sabiedrība. Un liels PUNKTS !

Patiesībā jau lielākajai daļai cilvēku pietiek  vien ar pareizu/bez taukiem bagātīgu uzturu un nav jāsēž entās stundas zālē, un, protams, ir cilvēki, kuriem OH un OB pārstrādā ļoti slikti, taču pie tā ir jāstrādā un process nebūt nav tik ilgs. 

2 0 atbildēt

es arī nē. ja pats būtu aptaukojies, tad varbūt

2 1 atbildēt

viņi ir tādi, kādi viņi ir, un viņi to var mainīt, ja vien to vēlas.

2 1 atbildēt

ja kāds tusnis jūtas slikti svara dēļ, uzmundrini viņu ar kādu virtuli!

2 1 atbildēt

Pret tievajiem (šoriez runa par puišiem) jau neizturas labāk.. tieva meitene- seksīgi, tievs puisis- vārgulis, nīkulis utt. Arī tievajiem ir problēmas, ne tikai apaļajiem.

1 0 atbildēt

vovo resnās smird, man pilns kurss ar tadam emotion

1 0 atbildēt

attieksme!!  

1 0 atbildēt

Ziniet koa?? :D  a man pie kajas kads ir cilveks.. apaliigs.. vai tievs.. vai kkada videja forma.. man ir galvenais ieksheejais.. bet tikai tad jau jasak domat ko lai dara ar cilveka arejo pusi ;DD (ja velas, var tak palidzet, vaine?)  :)

 

eam.. ta ka es esmu ne parak resna, ne parak tieva.. Man pie kajas ko man saka, ka man saka, un ko runa aiz muguras.. :DD man liekas ka agerbs visu var nosleept ;) un wspr.. apgerbs, meikaps, un kopshana visu maina otra cilveka domas. ;)

 

man bija piemeers ka vienu bridi es nebiju atlaavusies sew skaistas drebes, kosmetiku utt. BET kad apgerbos skaista tunika, melnos spidigos legingos ar zimejumie, skaistos augstpapezu zabacinjos un savaa vecaa melnaa jakaa(labi saglabajusies) un uztaisiju skaistu meikapu(kaut 1x krasojos) man visi teica ka es lieliski izskatos.. vienalga ka esmu nedaudz apaliiga, bet tas piedod skaistumu... it iipashi krutim un dibenam.. :)

 paaldies par uzmaniibu :)

1 0 atbildēt

Es esmu apaļīga un daudzreiz arī esmu dēļ tā raudājusi, bet es tāda esmu bijusi jau no mazotnes. Ir brīži, kad esmu palikusi slaidāka, brīži, kad resnāka, bet man ir bail iesākt diētu, jo esmu lasījusi daudz grāmatu un arī rakstus i-netā kā arī spoki.lv, kā meitenes vēlāk tā teikt ieslīgst tievēšanas depresijā, sastrīdas ar draugiem un sabojā savu dzīvi... Es zinu, ka nekad nebūšu tieva tāpēc mēģinu ar to sadzīvot, jo galu galā, kas ir teicis, ka apaļīgi cilvēki nevar būt laimīgi? :)

1 0 atbildēt

daži neko nesaprot par apaļīgiem cilvēkiem! ir kur izvērsties! labāk peldēt pa viļņiem, nevis sisties pret klintīm!

0 0 atbildēt

Umm... man vienmēr bijis daudz lieko kg, bet par puišu uzmanības trūkumu nesūdzos. Ik pa laikam piekantējas kāds, jo grib draudzēties.

0 0 atbildēt

man ar bij nepatika pret resniem cilvēkiem, es zinu, ka tas arī varbūt ģenētiski, bet, eu ja? Neviens tak tev neliedz kaut bišķīt pasportot. Es esmu tieva,vienreiz pludmalē nogāju garām vienai resnai meitenei, kura uz manīm skatījās ar tādām acīm, es gandrīz pati apraudājos, apzinājos, ka viņai tak ar ir grūti pašai ar sevi, un vēl to visu grūtāku padara apsmiešana.

1 1 atbildēt

viss dzīvē atgriežas - gan labais, gan sliktais. just saying. :) saproti no negatīvās attieksmes cilvēki mēdz pat padarīt sev galu. Manuprāt, labāk reizēm paturēt negatīvos komentārus pie sevis, jo Tu taču negribētu, lai Tevis dēļ kāds aizietu no dzīves vai izdarītu sev ko sliktu. Padomā kā Tu justos viņu ādā.

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »