local-stats-pixel fb-conv-api

Atgādinājums visiem!33

157 13

Tātad daudzi jau noteikti zin, ka kopš 11. maija līdz 9.jūnijam noteik parakstu vākšana par grozījumiem Satversmes 112. pantā, kuri no 2012. gada 1.septembra paredz, pakāpenisku pāreju uz valsts finansētu izglītību tikai latviešu valodā.

.

Līdz 9. jūnijam vajadzīgi 153 232 paraksti.











157 13 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 33

0/2000

Īstajā vietā ierakstīji - te taču 80 % ir nepilngadīgi :D

18 3 atbildēt

Latviešu valoda nespēja izzust zem 60 gadu ilga un smaga PSRS sloga, pēkšņi latviešu valoda draud izzust neatkarīgās Latvijas laikā. Dayum shame.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

5 1 atbildēt

Lūdzu izlasi rakstu un noskaties video. Tu atbildēsi uz visiem saviem jautājumiem. Cittautiešu skolas paliks un valodas iznīcinātas netiks!

1 0 atbildēt

par visu šo situāciju: ir pilnīgi nepieņemami, ja latvietis Latvija bēz policijas ķēdes nevar savās piemiņas dienās nolikt puķes pie pieminekļa vai jebkurā valsts vietā jūtas nekomfortabli par to, ka nemāk pietiekami krievu valodu. Uzskatu, ka šādam likumam, par kādu tagad vāc parakstus, bija jau sen jābūt pieņemtam bez nekādas papildus tautas iejaukšanās. Latvija ir latviešu zeme un te visam jābūt latviskam kā jebkurā citā normālā valstī. Pārējiem ir visas iespējas integrēties, apgūt valodu, iegūt pilsonību, bet ja kas nepatīk - ar varu šeit neviens nevienu netur. Lai vai cik to urlu te ir daudz, te ir Latvija un ar to viss ir pateikts.

2 1 atbildēt

Paldies tev par rakstu,biju piemirsusi,ka jāiet. Pirmdien noteikti aiziešu un līdz paņemšu puisi :)  

1 1 atbildēt

100% ka nesavāksies tie paraksti...

1 1 atbildēt

To nevar izdarīt internetā? Es vienkārši tagad domāju, ja ir kaut kāda noteikta vieta, tad ne jau visi uz turieni var nokļūt.. emotion

0 0 atbildēt

Es domāju, ka vajadzīgo skaitu izdosies savākt, jo cilvēka dabā ir visu atstāt uz pēdējo brīdi. Parakstīties vari jebkurā domes vai pašvaldības ēkā no 10.00 -13.00. Ārzemes - Latvijas vēstniecībā.

Es atbalstu šīs izmaiņas (kaut gan tie trakie krievu šovinisti, kas nevar pārdzīvot PSRS sabrukumu, pamazām izmirst), bet tomēr aizgāju parakstīties.

0 0 atbildēt

protams, ka jāparakstās! pac gan vēl neesu paspējis, bet ar visām četrām par

1 1 atbildēt

Kur var parakstīties?

0 0 atbildēt

iemesls kāpēc neesmu parakstījeis nezinu kur jaiet :D

0 1 atbildēt

Latvija mirst!

3 4 atbildēt

Tā mērķauditorija, uz kuru viņi var sagaidīt kaut kādas balsis ir tikai studenti un daži līdz kādiem 40 gadiem.

Te ta var it kā redzēt, ka par rakstiem, kas ir  ar šo tēmu, baigi pozitīvi visi runā, ka ies nobalsot utt., bet jāatceras, ka te lielākā daļa ir nepilngadīgie. Kaut kādiem senčiem un 40+ par šo ir diezgan nievājoša attieksme, jo viņi nesaskata šajā jēgu un paši tam ir gājuši cauri un pieraduši, bet pensionāriem šis nav pietiekoši labs iemesls, lai izkustētos no mājas. Tā kā reāli paliek tikai studenti, uz kuriem šaubos vai izvilks šito.

Nemaz nerunājot par to, ka reklāma šitam visam ir vienkārši nožēlojama.

0 2 atbildēt

Kāpēc jāpspiež citas tautības? Man ir daudz paziņu, kas mācās krievu skolās, bet viņi zina latviešu valodu (jo apmācība tur notiek bilingvāli). Problēma ir meklējama mūsos pašos, ka krievvalodīgie latviešu valodu izmanto maz, jo nezin kāpēc kompānijās, kur 2 latvieši un viens krievs, runā krieviski!!! ES NOTEIKTI NEIESU PARAKSTĪTIES...

1 8 atbildēt