local-stats-pixel fb-conv-api

Ārzemnieki uzdzīvo Latvijā.72

486 22

Viesnīcnieki un citi tūristus apkalpojošās sfēras pārstāvji uzskata, ka mums būtu jāpriecājas, ka ārzemju tūristi aizvien vairāk brauc skatīties uz Latvijas skaistākajām sievietēm, sēž Rīgas bāros un dzer Latvijā brūvētu alu. Viņuprāt, nebūt nav peļami, ja iebraucēji Rīgā vispirms meklē nakts uzdzīves vietas. Tomēr valstsvīriem būtu jādomā, kā šo izklaides sfēru sakārtot.

Pirms diviem gadiem ārzemju tūristi Latvijā atstāja 50 miljonus latu, bet pērn tie bija vairāk nekā 73 miljoni. Es uzskatu , ka šie skaitļi runā paši par sevi un būtu muļķīgi aizliegt izpriecas, ja daudzi iebraucēji te meklē tieši tos. Ja ārzemju tūristi neatstātu šeit savu naudu, iespējams, daudzi šobrīd apkalpojošā sfērā strādājošie būtu spiesti papildināt Latvijas trimdinieku rindas, jo šeit vienkārši nebūtu vairs darba."

Lūk dažas bildes ar klubu meitenēm.

486 22 72 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 72

0/2000

MILF emotion

0 0 atbildēt

Fuuuu, tik pretiigas vecenes. Ja tu sauc shiis par skaistaam, tad tev kaut kas nav kaartiiba. Un jaa, nozheelojami, ka Latvijaa ir tik daudz mauku. Neko citu jau nevar paraadiit kaa dirsu un pupus. Kur var buut tik maz smadzenju un buut tik shaura domaashana? Ne tikai taam maukaam, bet arii tev ar sho rakstu. Pffff..

2 3 atbildēt

ES NESKUJU SAVU VAGIINU

0 1 atbildēt

Nu ja nevar nekaa citaadi pelniit, tad atplesh vien kaajas =o=

0 1 atbildēt

Taisnība jau vien ir kā tu saki. Man personīgi netraucē visi tie slimie briti, kas iet apmīzt brīvības pieminekli!

1 2 atbildēt
« 1  2  3 »