local-stats-pixel fb-conv-api

Aptaukošanās Vīruss!29

103 30

Uzmanību! Draugi! Uzmanaties no aptaukošanās vīrusa. Jā! Jūs pareizi dzirdējāt! Uz zemes ir arī tāds vīruss, kas ne tikai saslimdina cilvēku, bet arī izraisa strauju aptaukošanos. Esam pieraduši teikt: "Amerikāņi ir resni tikai tāpēc, ka regulāri ēd hamburgerus"
Bet vai tad mūsu vidū nav šādu cilvēku? Protams, ka ir! Un iespējams, daži pat ēd vairāk nekā amerikāņu rešņi.

Dr. Nikhil Dhurandhar nolēma veikt pētijumus un izvēlējās cilvēku adenovīrusu Ad-36. Šis vīruss ir ļoti izplatīts Amerikā, bet citās valstīs sastopams mazāk! Doktors un viņa kolēģi no Viskonsinas universitātes injicēja vīrusu vistām, pēc tam mērkaķīšiem. Pēc sešiem mēnešiem visi dzīvnieki bija manāmi pieņēmušies apmērā. Piemēram, mērkaķīši bija trīskāršojusi ķermeņa masu un dubultojuši tauku daudzumu. Ja ar šo vīrusu inficētu cilvēkus un ja rastos tādas pašas sekas, cilvēks, kas sver 60 kilogramus, kļūtu 180 kilogramus smags.

TAS IR FAKTS DRAUGI!!!

103 30 29 Ziņot!
Ieteikt: 000

Citi šī autora raksti

Spoki.lv logo
Spoki.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

būtu kaut vai Āfrika pareizi uzrakstījis.

Tu esi tikai apkopojis faktu, ka ir tāda lieta kā aptaukošanās un bads, bet kā ar risinājumu?

Neveiksmīgs centiens izveidot rakstu.

6 0 atbildēt

fuj. bojā pasaules skaistumu.

6 0 atbildēt

nee, nu tu esi debiils..

6 0 atbildēt

tas virus laikam izraisa milzigu stulbumu papildus visam (temets uz autoru)

5 0 atbildēt

'man žēl tevis ;(

5 0 atbildēt

autors normaalu raxtu uzcepj bet visi vinu saukaa pa idiotu,cits ieliek ar cntrl+c cntrl+v dazhas bildes,kuras 5x bijushas un tiek top 5

7 2 atbildēt

btw par to lieko eedienu utt/.. ja mees barosim aafriknaajus tad vini nekad neiemaaciisies domaat cik beernus taisiit vai vares padomaat jo vienmeer atrodas kaads iditos kas no iekshpuses izniicina tos pashus baltos cilveekus... protams tas var likties debiili bet rekur ir dziivs pieemers Ordālā .. norvēģijā .. Norvēģiem vidēji ir 2-3 bērni... visiem melnajiem šeit novadā ir pa 7-9bērni ģimenē.. viņiem viss pofig viņi tik ražo... tikai laika jautājums līdz visi paliks melni vai dzelteni un tā ir tikai sirdsapziņa kas noved līdz šādam variantam.. amerikāņi varētu būt tie kas mēģina apēst vairāk lai netiek āfrikāņiem tādā veidā mēģinot izēst viņus bet veltīgi :/

4 0 atbildēt

Tu gan esi idopts, tie resnie ir tie, kuri visu laiku ēd hamburgerus, tas ir viņu vienīgais uzturs, bet ja tos ēd ba bišķiņam, tie ir garšīgi, tev ar smadzenēm kkas nav kārtībā!

5 1 atbildēt

nu un ?

4 0 atbildēt

Tur jau amerikāņi resni paliek no mikrenēs sildītajiem ēdieniem. Tiem taukiem, kas ir ēdienā, pēc mikreņu lietošanas ir pamatīgi izmainīta to molekulārā struktūra. (arī netikai taukiem). Tādēļ arī reizē ir tik liels resnās zarnas, kuņģa vēža, hroniskie zarnu iekaisumi, ar gastrītu slimo īpatsvars ASV, Anglijā, kur mikrenes ir ļoti lielā cieņā.

4 0 atbildēt

Interesanti +++

3 0 atbildēt

man ir milzīgs riebums pret cilvēkiem, kuri nevar sevi savaldīt un rij KĀ Cūkas!!!

3 0 atbildēt

7,6 vnk āāāāā!

Nu ka va ta rit~es saprotu gribas est bet nu ne tik daudz!

3 0 atbildēt

tak lai rij uz veselibu...manis pec...vinu dzive lai aptaukojas!!!

3 0 atbildēt

atbildot uz Sīcīte komentāru "'man žēl tevis ;( "  nevaig! :) Bet nu priecājos, ka starp mums ir žēlsirdīgi cilvēki :)

3 0 atbildēt

aizej paRIJ

3 0 atbildēt

Ilgi mekleju pa i-netu par adenoviirsu Ad - 36. kaada parasta dzeltenas preses portalaa to sho var atrast, bet medicinas portalos kur informacija ir atjaunota 2009, 2010 gadaa info ar kkadu adenoviirusu Ad - 36 nav...tas ir muljkiibas, kartejo reizi fake lai atkal nosleptu netiiras, resnas, debilaas amerikanju dirsas, un kkada veida atkal piepelniitos. Ar kko atgadina burbulja puushu par Ah1H1. Nu tad gaidam vakciinas pret aptaukoshanos ;) 

4 1 atbildēt

atbildot uz ozzzy komentāru " 7,6 vnk āāāāā! Nu ka va ta rit~es saprotu... " apetīte rodas ēdot

3 0 atbildēt

Varēji vienreiz iztikt bez pingvīniem, būtu + ielikusi, tagad nelikšu nekā.

3 0 atbildēt

shis naw labs raxc, nj*t weeraa, ka arii ir koeets,, un vispaar ir fake..

2 0 atbildēt