local-stats-pixel fb-conv-api

Apnicīgi!!!7

15 3

Pēdējā laikā ieejot spokos ar vien biežāk redzu rakstus, kas ir pret krieviem un kriev.val.

Ok ok  es sprotu, ka Latvijā ir jārunā latviski un latviešu valoda ir valsts oiciālā valoda, pati arī esmu latviete.

 

Lieciet mīnusus ja nepatīk tas ko rakstu, bet vnk jums neapnīk ka katru dienu ienākot spokos parādā šie reaksti par krieviem tā tālāk un tā joprojām? SAaprotams ka mums lielai daļai latviešu ir liels naids pret krieviem un viņu tautību, bet arī viņi ir cilvēki. Visus krievus vnk nevar samest vienā maisā. Es jau nesaku, ka mums tgd par krieviem ir jaceļas un jakrīt, be tas jau nenozīmē, k mums katru dienu tas ir jātgadina, ka kādai daļai viņi riebjas. No tā nekas nemainīsies un būs tikai lielāks naids. Un tad tiešām netikai krievi bet arī latvieši paliek riebīgi.

15 3 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

esmu redzējis tikai vienu tādu rakstu mēneša vai pat ilgākā laikā ,moš tu skaties uz vienu un to pašu rakstu ?

un runājot par to situāciju ar krieviem, nav iebildumu ja savā starpā sarunājas, bet ar mani jārunā latviski, jo es krieviski ne vārda, bet nu cilvēkam tāpat vismaz 2 valodas jāzin, un ja tā otrā valoda nav latviešu valoda, tad nu sorry, tu dzīvo Latvijā, un pa šiem gadiem nevari minimāli latviešu valodu iemācīties, lai man to pašu cīgu paprasītu , tad jautājums kā tu tik ilgi te vispār nodzīvoji ?

1 0 atbildēt

nu es Tev piekrītu. Tā ir neizsmeļama tēma... Krievus pārsvarā nicinu, bet dziesmas man gan patīk...

0 0 atbildēt

Man "patīk" tie cilvēki, kas runā par tolarenci , vienlīdzību, sapratni; nopeļ tos, kas pasaka ka man riebjas tādi nēģeri, krievi, ebreji, čigāni, goti, *, metalisti, reperi, u.t.t., bet tai pašā laikā piedirš pats sevi, jo slepeni sirdī tomēr ir tāds pats cilvēks ar saviem patīk un nepatīk, un tad sevi uztaisa publiski par enģeli, bet kad jāliek slepeni + - par kādu etnisko vai stila piederību ir pirmais kas noraks kādu.

0 0 atbildēt

Piekrītu

0 0 atbildēt

da labi man ar nepatiik visi shitie krievu uraali, bet te jau liela dalja latvieshu kas vinjus nodirsh ar nav labaaki par vinjiem... tapeec iesaku labaak visiem lietot apziimeejumu uraali, jo visi krievi poljubom taadi nav, bet tie jau arii taa nelec aciis... taa luuk...

0 0 atbildēt

zigaretka, kropli, nomaini avatāru, vai izdzēsies nahuj ārā un neuzdrošinies vērst savu agresiju zem Dalailamas bildes. Tiešām pretīgi paliek.

Par tēmu. Mani vairāk fascinē tie cilvēciņi, kas ar visām četrām nodirš krievus, beigās piebilstot, ka "ne visi krievi ir tādi" vai "ir man draugos krievi, kas ir normāli cilvēki" etecera.

Pats jaukākais ir tas, ka uzreiz var manīt ka cilvēki dirš un vnk mēģina pašās beigās izslīdēt par baigajiem tolernces iemiesojumiem. Debīlie letiņi :D

0 0 atbildēt

Ja latviesi vinus neapspiediis vini izpletiisies pa visu latviju un parnems to ar savu pretigo valodu,noziegumiem,graustiem,mesliem. vinji vairojas ka bakterijas tikai vini to dara kad ir piedzerusies savaa graustaa

0 2 atbildēt