local-stats-pixel fb-conv-api

Alberts Akcurins- Jauna interneta zvaigzne vai vnk neta upur17

50 4

Par Sevi

Es piedzimu 9 oktobrii 1993 gadaa. pilseetaa Ufa (Krievija) Man ir maajas apmaciiba, liidz ar to neapmekleeju skolu bet maacos maajas caur internetu un skype.

Caur skype es varu sazinaaties ar saviem draugiem un skolotaajaam un maaciities.

Briivajaa laikaa es miilu seedeet visu dienu maajaas ar savu mammu un katjiem un pie datora, seerfot intenretaa, skatiities televizoru ,klausiities muuziku, dazreiz paaris reiziites diena iziet araa paelpot svaigu gaisu.

Es miilu maaciibas ,savus Radus it iipashi manu mammu ,teeti , braali, un veel es miilu savus katjus - Maksu, Murju un Arrianu. Miilu ar vinjiem paspeeleeties.

Es esmu liels Maikla Dzeksona, Dimu Bilana, Andreja Gubina fans. Man patiik ka vinji dejo un dzied, it iipashi ka to dara Maikls Dzeksons. Es domaju ka vinsh veel ir dziivs un driiz atgrieziisies uz skatuves.

Es esmu cilveeks kursh uztur VDV (Veseliigu Dziives Veidu)- tas noziime ka es nedzeru, nepiipeeju , nelietoju narkotikas. Necenzeetus vaardus es lietoju tikai tad ja kaads apkaunos vai njirgaasies par mani vai maniem radiem. A taa es censhos buut labs paklausiigs un pieklaajigs puisiitis un nelamaties ar necenzeetiem vaardiem.

Loti ieniistu sievietes kuram patiik speeleties uz maniem nerviem. ka arii palaistules (prostituutes) . Taadas es vnk ieniistu un ciest nevaru.

Es loti nemiilu pa naktiim ar draugiem iet uz nakts klubiem, diskoteekam un speelju automatiem. Npeatiik atrasties aaraa araa peec 12mitiem un ierasties maajas veelu naktii.

Tik pat ljoti es nemiilu draudzeeties un kontakteeties ar neformaliem, emo ,skinhediem, saatanistiem u.t.t. Ciest nevaru taadus cilveekus(((((((((((((((

Ciest nevaru kad mani nodod un melo, man tas loti nepatiik. Man patiik kontakteeties ar godiigiem un labsirdiigiem cilveekiem kuri saka man vienmeer taisniibu.

Es negribu satikties ar sievieti kura piipe un dzer ,kura ira neformaals,emo,skinheds un saatanists. Kura mani kraapj ,man melo, Loti nepatiik kad man kaads melo/

Es labaak seezhu maajas nekaa tuseejos ar draugiem.

Tas nav prieksh manis.

Un pat nedomajiet mani pielauzt iet ar jums uz nakts klubiem,diskoteekam un speelju automatiem ,lietot narkotikas, piipeet un dzert visaadu alkoholisku zljurgu.

Jums taavaita nekas nesanaaks.

P.S Iegaumejiet to uz visu  muuzhu.

 

Viss tulkots no Alberta mutes vaards vaarda.. nu tik sakariigi arii vinsh runaa saveejos video :D:D:D:D

Seit ir alberta video + bildes +vinja sapnju vecenes bildes

enyoy ;)

 

 











50 4 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Awwww.... Džekam lielāki pupi kā viņa tā saucamajai ''meitenei'' ;D

6 0 atbildēt

Cik bezgala nožēlojami. emotion  phē puisis arī atbaidošs

3 0 atbildēt

9. bildē meitenei šķībi pupi :D

1 0 atbildēt

nabaga beerns.

1 0 atbildēt

šaumas....

0 0 atbildēt

Ārprāc  emotion

0 0 atbildēt

vinsh ir pats pie visa ir vainiigs.. lab okey vinsh ir iepostojis to video kur vinsh aizstaav savu veceni... bet atvainojiet tad kpaeec vinsh atbild uz cilveeku uzdotiem jautajumiem ? vai aiz taa ka vinsh ir daunis .. ne tak .. tikai lai kluutu populaars ...

ja kaadam interesee tad vinja skype niks ir vinja vaards un uzvaards un pilseeta kura dziivo (ufa)

vinsh jau mani apstiprinaaja :D:D:D

0 0 atbildēt

nozelojams nugis ,varu deret ts ir viss fake ko vins stasta ,grib vnk but kartejais youtube slaveniba un tas ari viss .Neizkatas pev veseligas dzives piekriteja un nav vinam 17 izskatas pec 20 .Pec kelsikalogijas sapratu ka majas apmaciba to visu nelasot.Vnk calim nav ko darit.

0 0 atbildēt

tāds 4alis.emotion

0 0 atbildēt

nav labi smieties par invalīdu

0 0 atbildēt

video nemaz neskatijos, pietika ar aprakstu lai būtu gana šitā keksa, vai nu viņs feiko lai tikai viņu pamanītu, vai viņš vnk nav īsti normāls.

0 0 atbildēt

 

atbildot uz FacePalm komentāru " palasīju pie komentāriem youtube par viņu , s... " pilniigi piekriitu tev ... nav sakars pa vinju smieties.... izliku sho rakstu jo tas tgd ir aktuali .. un runaajot par to pakarshanos... FAKE Ufa rio zinjas itin nekas nebija mineets par sito te .. tas ir feiks lai no vinja vnk atraujaas... mutere vnk droshvien netu atsleedza  

0 0 atbildēt

nazis :D

0 0 atbildēt

cik garlaicīga viņam dzīve.

0 0 atbildēt