local-stats-pixel fb-conv-api

Aizsaule aizgājis Kims Čenirs (김정일)23

82 2

Sestdien uz tirānu paradīzi devās Ziemeļkorejas līderis Kims Čenirs, fakts par sevi it kā nebūtu ievērojams, jo katru dienu mirst pasaulē 25000 cilvēku un starp tiem gadās arī pa kādam valsts līderim (vakar reku pedāļus atstiepa Vaclavs Havels) un pilnīgi droši varu apgalvot, ka līdz 2100. gadam būs miruši visi šī raksta lasītāji. Bet ne katru dienu mirst komunistisku valstu līderi, patiesībā ļoti maz vairs palicis to valstu – Ķīna, Kuba, Ziemeļkoreja, (Baltkrievija?).

82 2 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

Aizgāja viens , nāks otrs. Tās vēl nav beigas komunistu režīmam Ziemeļkorejā. 

7 1 atbildēt

par vienu dauni mazaak

5 2 atbildēt

Jūs vsp zinat kāda tur ir kārtība ka tagad liekat tos skumjos komentārus ? Šitā pacana nāve iespējams ir cerīgs stariņš Ziemeļkorejas iedzīvotāju dzīvēs. Protams jau nav nekur teikts ka beigsies šis komunistu režīms, un droši vien arī nebeigsies, bet es pieļauju liela daļa iedzīvotāji ir laimīgi.Piemērs. 2010 gada PČ futbola turnīra ietvaros no Z-Korejas izlases aizlaidās 3 futbolisti meklēt laimi un dzīvot labākos apstākļos. Pēc šī turnīra visu izlasi publiski nokaunināja par briesmīgiem rezultātiem, kaut gan šī valsts ir pastarītis uz lielvalstu fona. Tas vien liecina par šīs valsts briesmīgo kārtību.

2 0 atbildēt

Shaubos vai tur kkas dizi mainisies, cilveki kas dzimushi un augushi tada rezima ir ka ar izskalotam smadzenem, vinjiem tada kartiba ir normala un pareiza.

1 0 atbildēt

Rietumu demokratija.emotion Tads pats suda rezims ka komunisms.

3 2 atbildēt

Izskatās, daudzsološi :) jūtu, ka būs starp labākajiem

0 0 atbildēt

Good night sweet prince.

0 0 atbildēt

Tagad raudāsim kā pa TV ?

emotion

0 0 atbildēt

Vieglas smiltis! emotion

1 2 atbildēt

ljoti stipri pohuj

0 1 atbildēt