local-stats-pixel fb-conv-api

Aicinājums uz 2012. gadu!23

38 4

Mans dārgais draugs. Es šo rakstu tieši tev, tāpēc, lūdzu, izlasi!

Drīz pavisam drīz jau būs pagājis kārtējais gads. Šī 2011. gada notikumu svarīgums ir neizmērāms. Gan katram individuāli, gan mums visiem kopā. Mums vajadzētu visiem izvērtēt savas darbības un vārdus kurus esam lietojuši šī gada laikā. Ko esam darījuši labu un, ko sliktu. Mums vajadzētu pārdomāt savus vārdus, ko esam teikuši saviem draugiem, ģimenei un vienkāršiem garāmgājējiem.


Kad es raugos uz saviem līdzcilvēkiem, mani pārņem bailes, rūpes un skumjas. Man ir žēl, ka mūsu jauniešiem galvenajā vietā tiek nostādīta ballēšanās nevis zināšanu apguve. Man ir žēl, ka mūsu valoda ir piesārņota ar svešvalodu vārdiem un rupjībām. Man ir bail raudzīties nākotnē, jo es apzinos, ka tādas nebūs, ja mani līdzcilvēki nenostādīs kopējās intereses augstāk par savējām. Bet visvairāk man ir skumji, ka tie, kas sevi pozicionē kā patriotus, nacionālistus un nacionālsociālistus bieži vien ir gluži tādi paši kā vidusmēra amerikāņi ar galveno lozungu - Sekss, narkotikas un alkohols.

Dārgie, līdzcilvēki. Mēs izdarām masu pašnāvību. Jau tagad zinātnieki lēš, ka pēc 200 gadiem baltā rase varētu izzust no zemes virsmas. Šo procesu mēs padarām vēl ātrāku ar šo apātiju un degradāciju. Mūsu ienaidnieki līksmo. Viņi vēlās, lai mēs izmirtu. Lai no zemes pazustu jebkādas zīmes, kas liecinātu par to, ka te kādreiz ir dzīvojuši baltie cilvēki. Viņi mūs ienīst. Un tie nav musulmaņi, tie nav krievi un tie nav ne amerikāņi, ne ķīnieši. Tie ir starptautiskās politiskās elites līderi un viņu pakalpiņi, kas katru dienu mūs pazudina ar savām mēdiju sistēmām, kuras mūsu smadzenēs ieprogrammē, kas ir "pareizi" un, kas ir "nepareizi", ar savu mūzikas industriju, kura popularizē izvirtību, alkoholismu un narkomāniju, ar savu filmu industriju, kuras galvenais uzdevums ir iznīcināt mūsu vienotību un garu. Ar savu režīmu, kas novērš mūsu domas no viņiem pie kādas mazāksvarīgas lietas.
Viņu vēlme ir tik liela, ka viņi mūs ir iemācījušies kontrolēt, bet viņi kontrolē tikai tos, kuri tiem padodas. Viņi nespēj kontrolēt tos, kuru sirdis ir tīras. Viņi nespēj kontrolēt tos, kuri savas dvēseles ir atdevuši kaut kam lielākam nevis paturējuši pie sevis.

Un tāpēc no 2012. gada es esmu apņēmies un aicinu arī apņemties savus līdzcilvēkus un citus nacionāli noskaņotos cilvēkus ievērot šādas vitāli svarīgas lietas mūsu izdzīvošanai.


1. Nekāds alkoholisms, smēķēšana un narkotiku lietošana nedrīkst būt pieļauta - Mēs nedrīkstam piekāpties nevienam. Kad mūs aicina uz ballīti, kura ir bezjēdzīga un kurā tiek darītas degradējošas lietas, mums ir jāpasaka skaidrs "Nē!".
2. Nekāda svešvalodu rupjību lietošana - Mūsu valoda ir skaista un sena. Tajā runā vairāku gadsimtu garumā. Mēs nedrīkstam to piesārņot.
3. Nekāds EHR, MTV vai kāda cita nekulturāla mūzikas vietne, kurā nepārtraukti tiek aicināts uz izlaidīgu dzīvesveidu.
4. Nekāda savtīgu nolūku īstenošana - Savtīgi cilvēki mirst agonijā, jo tie saņem pēc nopelniem tad, kad pienāk tiesāšana. Neviena sabiedrība nevar pastāvēt, ja tā darbojas savtīgu nolūku labā un tāpēc arī tā mirst agonijā.
5. Mūsu tēvu un tēvu tēvu godināšana - Mēs šo zemi esam saņēmuši mantojumā no saviem tēviem un tēvu tēviem. Mēs viņiem par to esam parādā to saglabāt un veidot krietnāku un stiprāku. Mums par šo mantojumu viņi ir katru gadu jāgodina.
6. Mums ir jāizkopj tikumi. - Darbs ir vissvarīgākais elements, kas palīdz cilvēkam attīstīties. Vienalga vai liels vai mazs tas ir, bet, ja tu tajā ieliec visu savu dvēseli un tiecies to izpildīt līdz galam tas ir svarīgs.
7. Mums ir jātiecās sevi pilnveidot - Mūzika, sports, literatūra, vizuālā māksla un daudzas citas lietas, kas palīdz pilnveidot cilvēku ir ļoti svarīgas mūsu izdzīvošanā. Tās ir lietas, kas veidos nākotni un veido tagadni. Ja mēs vēlamies nākotni redzēt šīs lietas ir vitālas.
8. Mums ir jāapgūst zināšanas - Dzīvesziņa, skolas izglītība, ārpusskolas nodarbes un militārā sagatavošana. Šie, varētu teikt, ka ir vissvarīgākie elementi mūsu dzīvē. Cilvēks nav nekas bez zināšanām.
9. Mums jātiecās pēc mērķa - Katram dzīvē tāds ir. Mums tas ir jāatrod. Tam ir jābūt kaut kam gandrīz nesasniedzamam. Mums pēc tā ir jātiecās, lai vai kas.
10. Mums ir jāattīsta kolektīvā apziņa - Es viens esmu tikai indivīds. Mēs visi kopā esam spēks. Es nedrīkstu noskatīties kā manu brāli nogalē un kā manu māsu izvaro. Es nevaru noskatīties kā manu valsti noposta. Es nevaru noskatīties kā zaimo manus senčus. Man ir jādzīvo pēc apziņas, ka vienmēr ir kāds, kas ir sliktākā situācijā kā es pats un es viņam vēlos palīdzēt kā viņa biedrs.


Šīs ir visas lietas, kuras esmu apņēmies uz 2012. gadu un aicinu arī visus citus man sekot.

Nobeigumā vēl video par mūsu iznīcināšanu.


Cīņai Sveiks!
Dievs, svētī Latviju!



38 4 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

Tātad, sestdien, pēc divpadsmitiem - uz klosteri!

2 0 atbildēt

Plusu pelnījis esi, ievērošu tavus 10 Baušļus. Dievs lai tevi Svētī ;)

2 0 atbildēt

+/- Kaptein tikko no koka uzlija kāļi, kas tuvākajā laikā draud apturēt vispasaules sociālo apgērbšanos, kuras kedas varētu iet iepirktis uz kreiso pusi! emotion

2 0 atbildēt

Inteliģents cilvēks man ši raksta autors rādās.

2 0 atbildēt

mīnusus laikam komunisti salika ...

2 0 atbildēt

Piesiešos par mūziku- ne visas popmūzikas dziesmas ir par ballītēm, dzeršanu un zāles pīpēšanu.  http://www.youtube.com/watch?v=j2WWrupMBAE&feature=BFa&list=FLrW9iqV63tCE-zQ2gpYwhag&lf=BFp Ja tu šajā dziesmā atradīsi aicinājumu iet nodzerties, es ielekšu Rīgas kanālā. 

2 0 atbildēt

dzīve būtu farlaicīga bez ā visa, bet dažas lietas nevajag darīt, jā. 

2 0 atbildēt

Skan jau jauki.. bet labais bez ļaunā nepastāvēs. Punkts.

0 0 atbildēt