local-stats-pixel fb-conv-api

Acu kustības!5

60 2

Tad nu tā. Šodien izdomāju padalīties savās zināšanās ar Jums par cilvēka acu kustību. Varbūt kādreiz esat prātojuši vai acs spēj kādu brīdi palikt miera stāvoklī? Atbilde ir Nē! Mūsu acs atrodas nemitīgā kustībā, tas ir pierādījies jaunākajos pētījumos. Pašam ir licies, ka redzu, ka kādam cilvēkam uz kādām 2 sekundēm acs nekustās, bet redz nē, pat ja tev liekas, ka viņa nekustas, īstenībā viņa kustas, jo kustība notiek jau tādā līmenī, kuru vienkārši netrenēta acs nespējot saskatīt.

 Labi, bet vai esat ievērojuši, ka uzdodot kādu jautājumu var redzēt, ka kāds cilvēks skatās uz kādu no pusēm? Piemēram, jautājot –

Kādā krāsā ir tavas mājas durvis? Acs pagriezīsies pa labi un uz augšu. Tāpēc, ka viņš atceras kā izskatās savas mājas durvis.

Bet kā viņās izskatītos rozā ar dzeltenām svītrām? Acs paskatīsies uz augšu pa kreisi. Tāpēc, ka viņam nākas izdomāt to kā patiesībā nav.

Ja māte ir dzīva, tad iztēlojies viņas balsi! Acs paskatīsies vienkārši pa labi. Jo atceras viņas balsi.

Kā tava balss izklausītos 20 metrus zem ūdens? Acs paskatīsies pa kreisi. Jo viņai nākas to izdomāt.

Iztēlojies kā ir uzvilkt slapju zeķi uz kājas. Acs paskatīsies uz leju pa kreisi. Jo nākas iztēloties tās sajūtas.

Pa labi un pa kreisi acs skatās tad kad persona runā pati ar sevi.

Protams, var teikt, ka šis ir muļķības, bet šis ir pierādījies pētījumos. Pamēģini pats uzdot kādam līdzīgus jautājumus un tu redzēsi, ka tā ir! Protams, kreiļiem acu kustības var būt nedaudz savādākas, lai gan pašlaik neesmu atradis pētījumus par acu kustībām kreiļiem. Ja ieinteresēja acu kustības tad tās var atrast zem NLP

Jātājums kāda no tā jēga?? Ja tu kādreiz šaubies par cilvēka godīgumu tu vari pavērot viņa acu kustības un izdarīt secinājumus!

Ceru ka rakst vismaz kādu uzrunās ! :)

60 2 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Labs, un galvenais ka daljeeji nostraadaaja :D atceroties durvju kraasu maasa paskatiijaas pa kreisi uz augshu, tad pa kreisi uz leju... :D labaiiiiss... :)

0 0 atbildēt

es jau šo esmu pielietojis :D

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt