local-stats-pixel fb-conv-api

ASV Kalifornijā atveries Marihuānas lielveikals1

4600 Kvadrātmetru lielajā noliktavā, ceļā no Oaklandas Lidostas, uzņēmējs atver Universālveikalu marihuanas kultivēšanais mediciniskos nolūkos, kurš būs iespējams lielākais visā štatā.

Nezinat neko par marihuanas audzēšanu? iGrow cilvēkiem veikalā ir doktors kurš var jums izrakstīt "Cannabis Karti" un pardot visu nepieciešamo aprīkojumu iekštelpu, hidroponiskāi kultivēšanai. No sūkņiem, barojošām vielām un trubām līdz apgaismojumam un ventilātoriem.

Nezinat kā to ierīkot? Pie jums uz mājām aizbrauks tehniķi kuri jums parādīs kā uzbūvēt to jūsu mājās un pat katru nedēļu apciemos jūs ar pārbaudi. PAR VELTI!

"Daudzi cilvēki neizn daudz par marihuānas audzēšanu.", teica 25 gadus vecais īpašnieks Dhar Mann, kurš stāvēja priekšā daudziem Ikea-līdzīgiem displejiem, kuros rādija dažādas istabas ar marihuānas kultivēšanas sistēmām. "Kāmēr nav pilnservisa resursu kā mēs, cilvēki ir apdraudēti, jo gadās īssavienojumi."

San Francisko hronikas
 Dhar Mann, iGrow īpašnieks rāda savu ofciālo Cannabis medicinisko karti. Tas nav mazs bizness. Oaklandas municipalitātes locekļi viesojās iGrow atveršanā. Tur bija arī citi marihuanas industrijas līderi no Oaklandas, pilsētas kura ir ilgi medicīnas marihuānas avangardā.

Šodienas atklāšana notiek vienudien ar štata-izmēra balsošanā par marihuānas atļaušanu izpriecas nolūkos. Viņi plāno savākt divtik balsu cik vajadzēja lai kvalificēt balsošanu Novembrī.

Šīs akcijas atbalstītāji kurus vada Richards Lee, Oaksterdamas Universitātes īpašnieks, Oaklandas uzņēmums kur māca cilvēkus strādāt marihuanas industrijā.

Mediciniskās marihuānas pasaule vel nav izlemta. Pilsētas no Los Angelesas līdz Berkeley sitās ka lai atļautu un regulēt medicinisko marihuānu dispanserus.

 

Oaklanda, kur balsotāji pagājušo vasaru piekrita pilsētas nodokļiem un regulēt marihuānas biznesu, atļāva tikai 4 licenzētus dispanserus.

Neskatoties uz to ka iGrow piedāvā visu nepieciešamo informāciju un aprīkojumu, viņi nepārdod sēklas, tos var pardot tikai dispanseri.

Gabriela Goodhart, Easy Feed Systems īpašniece no West Oaklandas, viesojās ar savas sitēmas izstādi iGrow veikalā trešdien. Viņas kompānijaj ir politika pēc kuras, viņi nepiedalās nevienā izstādē kur ir marihuānas kultivēšanas sistēmas, vai pat pieminēts vārds Marihuana.

"Atbildība mainās." teica Goodharts, libertariētis kurš ir reģistrēts Republikānis. "Mazs bizness ka mūsu nevar riskēt."

Bet, viņam liekās ka problēma ir moralē.

"Tas nav godīgi ka pacientiem ir jaiekļūst kriminālajā vidē lai paliktu veseliem.", teica Goodharts. "Tas ir salīdzināms ar to ka jums nav mediciniskās apdrošināšanas."

Cena par privātās kultivēšanas sistēmas pirkšana vai cerība tikai uz dispansera palīdzību ir liela.

Dispanserā pacientam vajadzētu iztērēt 120$ katru nedēļu par 7 gramiem marihuānas.

Bet, 8 augu sistēma varētu izmaksāt 1000$, teica Zeta Ceti, viens no iGrow tehniķiem. Bet pēc gada, viņiem nāktos izmantot tikai pusi no viņu izaudzētajiem augiem un pārējos 1,3 kg varētu pardot dispanseriem par 12000$.

 

Tulkots by revolucionieris

Avots: http://current.com/items/92036432_marijuana-superstore-opens-in-oakland-ca.htm

28 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Pozitīvi.

1 0 atbildēt