local-stats-pixel fb-conv-api

8 paņēmieni, lai sabojātu sev dzīvi.1

46 0

1. Ļaut bailēm kontrolēt savu dzīvi.

Cilvēka dabai piemīt dažas bailes, kuras nav nepieciešamas, vēl vairāk – nav dabiskas. Tās ir: bailes no neveiksmes, bailes no veiksmes, bailes no pārmaiņām u.t.t. Ja jūs ļausiet šāda veida bailēm kontrolēt jūsu dzīvi, jūs pārvērtīsieties par zombiju, par jūsu komforta zonas vergu. Kā cīnīties pret tādām bailēm? Vienkārši ir jāskatās tām sejā, nevis jābēg no tām.


2. Dzīvot tādēļ, lai pierādītu kaut ko citiem.

Daži cilvēki visu mūžu mēģina pierādīt kaut ko citiem. Viņi tiecas pēc sava mērķa nevis savas labklājības dēļ, bet, lai dabūtu citu cilvēku atzinību vai apskaušanu. Tādi cilvēki nevar uzsākt nekādu darbību nepajautājot apkārtējo domas. Bet ir jāatceras – visi cilvēki ir dažādi un ja viens jūsu panākumus apskaudīs, cits var arī nosodīt.


3. Palieciet par fanātiķi.

Katrai daudz maz zināmai mūzikas zvaigznei ir liels daudzums pielūdzēju, kuri mēģina kopēt to cik tas ir iespējams, kuri reaģē uz katru savas zvaigznes darbību un apspriež visas baumas kuras ar to zvaigzni ir saistītas. Neaizmirstiet, - jums pašiem ir sava dzīve, kura arī ir interesanta un piesātināta ar notikumiem. Neiejaucieties citu dzīvēs.


4. Domājiet pārāk daudz.

Neapšaubāmi, prāts un apdomība ir ļoti noderīgas cilvēka īpašības. Bet viss ir labs tikai saprāta robežās. Ja oficiantam stundu ir jāgaida pirms jūs izvēlaties starp zemeņu un šokolādes saldējumu – tā jau ir problēma. Pārāk racionāla domāšana padara mūsu dzīvi garlaicīgāku. Dažreiz ir jāpārstāj domāt un ir jāsāk rīkoties.


5. Izvairieties no jaunām pazīšanām.[b]

Tuvo cilvēku esamība un stabils saskarsmes loks ir nepieciešams katram cilvēkam. Toties saskarsme ar vecajiem draugiem neliedz jums iepazīties arī ar citiem cilvēkiem. Jaunu cilvēku sastapšana veicina jūsu attīstību un palīdz labāk izzināt sevi. Jūs it kā skatieties uz sevi spogulī. Pamanot īpašības, kuras jums patīk, jūs mēģināsiet tās attīstīt arī sevī. Īpašības, kuras jums nepatiks draugos, jūs mēģināsiet no sevis izdzīt.

6. Ierobežojiet jūsu domāšanu.


Daži cilvēki pārāk stipri turas pie saviem uzskatiem un domām, baidoties atkāpties no tām kaut vai par soli. Tāda rīcība liek viņiem domāt, ka viņi visu zina un dod maldus drošības sajūtu. Diemžēl tāda sevis ierobežošana padara to cilvēku dzīvi garlaicīgāku un vienveidīgāku. Neierobežojiet sevi. Pamēģiniet kaut ko mainīt savā dzīves skatījumā. Pamēģiniet paskatīties uz dzīvi arī no citiem leņķiem.


7. Esiet pesimists.

Pesimisms – lielisks attaisnojums cilvēkiem, kuri neko nevar dabūt no dzīves. Daudz vieglāk ir stāstīt, ka dzīve ir briesmīga un neveiksmēm pilna, nekā atzīt savas kļūdas. Cilvēku domām ir tieksme uz realizāciju. Tāpēc, katru reizi kad jūs domājiet par kaut ko sliktu – ar jums arī notiek kaut kas slikts. Lielāka daļa veiksmīgu cilvēku ir nelabojami optimisti, kuri pat vissarežģītākajās situācijās var atrast pozitīvo.


8. Ienīstiet sevi.

Vai jūs sevi mīlat? Padomājiet par to. Vai viss jūsu dzīvē apmierina? Lai varētu sevi sākt patiesi mīlēt jums ir stingri jānosaka ko jūs vēlaties un pēc tām to arī panākt. Jūsu attieksme pret jūsu sapņiem – mēraukla ar kuru var izmērīt jūsu mīlestību pret sevi. Jo vairāk jūs sevi mīlat, jo vairāk spēka jūs tērēsiet savu sapņu sasniegšanai un īstenošanai.


46 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

liek aizdomaties...emotion

1 0 atbildēt