local-stats-pixel fb-conv-api

13.01.091

16 7

Vai atceraties 13.janvāra protestu 2009.gadā?

Tas bija kādu laiciņu atpakaļ, bet.. Tad Latvijas pilsoņi pa ilgiem laikiem vienojās, sanāca kopā, gluži kā Barikādēs. Tas bija haotisks notikums latviešu ikdienas rutīnā. Cilvēki Vecrīgā pulcējas bariem.. Visi cerēja uz to, ka tiks uzklausīti, bet... Viss aizgāja par tālu.

Protams, tika arī ne pa tēmu dauzīti ārā logi veikaliem - precīzāk, LB, zagts alkohols u.t.t. Vecrīgas bruģis arī dabūja ciest.

Tas bija haoss.. ko atceras visi.

Kā ir ar Jums? Vai Jūs piedalījāties šajos grautiņos? Vai arī cītīgi skatījāties TV, lai sekotu līdzi tam, kas notiek ap Saeimas ēku un Vecrīgā? Kāda bija Jūsu nostāja par to visu.. pozitīva vai negatīva?

Katrai no šīm bildēm ir savs stāsts.. Katra savā veidā runā. Visi plakāti, cilvēku neapmierinātie, dusmu pilnie skatieni. Tas viss tika iemūžināts.

« 1  2  3  4  5 »
16 7 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Personīgi, neatbalstīju tādu ālēšanos, jo varēja manīt, ka liela daļa "revolucionāru" bija vienkārši aprijušies mūllāpi. Bet no otras puses neatbalstu arī protesta akcijas, kurās zemnieki savācas, nodzied pāris sērīgus gabalus un aizbumbulē mājās - tie laiki, kad šitā kaut ko varēja mainīt ir sen pagājuši.

1 0 atbildēt