local-stats-pixel fb-conv-api

10 produkti, kas uzbudina17

168 3

Vakariņas sveču gaismā ar augļiem un šokolādi – protams ir romantiski, bet no vienas romantikas paēdis nebūsi, pie tam, ja priekšā ugunīga nakts. Piedāvāju Jūsu uzmanībai 10 produktus, kas veicina izturību – vīrietim un jūtīgumu – sievietei. Gatavošanās šie 10 produkti neaizņem daudz laika un var lietot gan svaigā veidā, gan kā piedevu viegliem salātiem.

Pirmais produkts sarakstā – selerija, kura satur hormonu – andrestorons, kas savukārt uzbudinoši iedarbojas uz sievieti. Tāds pats hormons izdalās vīriešiem kopā ar sviedriem uzbudinājuma brīdī, kas, bez šaubām valdzina sievietes, bet sviedru vietā selerija izdala smalku un svaigu aromātu, pie tam atsvaidzina elpu. Selerijas saknes un kātus var ēst svaigas, var gatavot tvaika katlā vai apcept olīveļļā un pasniegt kā piedevu pamatēdienam.

Austeres – klasiskie afrodiziaki ( herbālās izcelsmes dzimumtieksmi uzbudinoši līdzekļi). Austeres sastāvā ir :

cinks jeb kā saka īsts mačo minerāls, kas paaugstina testosterona līmeni un nepieciešams spermas atjaunošanai; dzelzs, kas sekmē visa organisma audu piesātināšanu ar skābekli; dopamīns – hormons, kas stimulē libido.

Arī pati austeru ēšana no gliemežnīcas ir pietiekami erotisks process un tas var kļūt kā priekšspēle. Pēc leģendas, Kazanova pavedināja jaunavu, nodot tai austeri ar skūpstu. Svaigas austeres eleganti izskatās traukā uz ledus un labi iederas ar gaišo vīnu un citronu.

Banāni ietekmē libido divējādi ar enzīma bromelīna un kālija palīdzību. Kālijs savukārt stimulē serotīna rašanos, baudas hormonu un B grupas vitamīnus, kas paaugstina izturību. Pie tam, no banānu mizošanas un ēšanas var sarīkot īstu erotisku šovu.

Avokado satur lielu daudzumu folija skābi, kas palīdz ātrāk uzsūkt olbaltumvielas un izstrādāt enerģiju. Vitamīns B6 un kālijs stimulē dzimumhormonus un paaugstina organisma izturību. Gatavi avokado ir lieliski ar to, ka viņus var ēst ne tikai ar galda piederumiem, bet arī ar pirkstiem.

Mandeles  un citi rieksti – bagāts taukskābju avots, kurš stimulē vīriešu hormonu izstrādi, bet mandeļu smarža uzbudinoši iedarbojas uz sievieti. Marcipāna figūriņas ir daudznozīmīga dāvana meitenei. Un vispār, jebkuri rieksti (valrieksti, pistācijas, dateles, ciedru rieksti) var tikt izmantoti seksuālās enerģijas ātrai atjaunošanai. Tos var ēst svaigā veidā, bet vislabāk nedaudz apceptus, bez sāls un cukura.

Olas un ikri, lai gan nav pārāk romantiski, bet ir ļoti noderīgi, lai regulētu hormonālo līmeni – pateicoties vitamīniem A, B5 un B6. Tas ir lielisks olbaltumvielu avots. Atceries, ka olas un ikrus sajaukt vienā ēdienā nav ieteicams.

Aknas – bagātas ar glutamīna vielām, kas stiprina imunitāti, palielina libido un palielina kopējo organisma tonusu.

Svaigs ingvers – bagāts ar aminoskābēm, kas sniedz nepieciešamo enerģiju un piemīt mīksta struktūru, kas atmodina iztēli.

Un sarakstu noslēdz rūgtā šokolāde, kas satur teobromīnu – alkaloīdu, kas pēc darbībām ir līdzīgs ar kofeīnu un feniletilamīnu, kas izraisa apmierinātības sajūtu, jo īpaši sievietēm. Kausētu šokolādi var izmantot saldajā fondi: mērcēt tajā ogas, augļu gabaliņus vai cepumus.

Kā garšvielas un aromātiskās piedevas romantiskām vakariņām ideāli piederēs ingvers, čili pipars, kanēlis, muskatrieksts, vanilīns, melisa un medus.

Protams, ir arī produkti, kuriem piemīt pretēja iedarbība, kas nomāc romantiku un seksualitāti. Tas ir stiprs alkohols, trekns, cepts, pārāk sāļš un salds ēdiens. Uzņemtā ēdiena daudzums arī ir nozīmīgs, jo pat paši spēcīgākie afrodiziaki būs bezspēcīgi pēc bagātām vakariņām, kas sastāv no vairākiem ēdieniem.

168 3 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Un tagad visu šito saēdīsimies un būs tāds uzbudinājums, ka paraus pļutku :)

13 1 atbildēt

Par seleriju kļūdains apgailvojums, jo tā nesatur anrosteronu, kā bieži pieņemts, bet gan androstenonu, ļoti bieži sastopama kļūda. Itkā jau arī androstenonam ir feromoniskas īpašības, bet tas vairāk attiecas uz cūkām, cilvēki drīzāk iegūs tikai vel nepatīkamāku smaku urīnam un sviedriem.

3 0 atbildēt

nepiekrītu, ka stiprs alkohols nomāc vēlmi pēc seksa

5 2 atbildēt

meitenes, iztēlojamies..romantiskais vakars ar vīna glāzi un ceptām aknām.. ;D

3 0 atbildēt

:)

2 0 atbildēt

Njaa ir jau taisniiba tajaa visaa!

2 0 atbildēt

garšo viss, izņ*t riekstveidīgos un šokolādi.

2 0 atbildēt

Austeres ēšanas proces man personīgi neliekas baigi seksīgais :D

2 0 atbildēt

atbildot uz PizhikZ komentāru "Un tagad visu šito saēdīsimies un būs tāds uzbu... "  

Perfekti, visu sarīsimies un paraus pļūtīzers! emotion

2 0 atbildēt

ikri gan garso....

2 0 atbildēt

"Svaigs ingvers – bagāts ar aminoskābēm, kas sniedz nepieciešamo enerģiju un piemīt mīksta struktūru, kas atmodina iztēli."

Mhm, čamdi ingveru un sēdi ar stieni :D

2 0 atbildēt

Romantiska gaisotne virmo uz poda tecinot šķidrinski ja šo visu samiksē🤪

1 0 atbildēt

Nu tik ies vaļā!!! Juhuuu!!!

1 0 atbildēt

par alkoholu kludains agalvojums,jo kad piedzeries,esi izdrast jebko,kas kustas :D

0 0 atbildēt

un...ja visus sajauc blenderī un bik uzsilda? :0 emotionI`M THE KING OF womans... :D

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt