local-stats-pixel fb-conv-api

[!] Roku darbs... to pamana!110

668 18

Rīgas Satiksme jeb RS jau sen ir saskārusies ar kādu problēmu - huligāniem, kuri apzīmē, apķēpā, izdemolē un visādi citādi izārda Rīgas sabiedriskos transportus.

Noteikti, arī tu esi ievērojis kādu no šiem "mākslas darbiem" un varbūt pat esi bijis acu liecinieks mākslas tapšanā.

Līdz šī gada aprīlim (aprīļa beigām) norisinās akcija pret vandālistiem, kuri demolē šos tramvajus un pieķertos, nodotos vandālistus sodīs īpaši bargi.





668 18 110 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 110

0/2000

Roku darbs, angliski -''Hand Job'' :D

2 0 atbildēt

neredzu jēgu kko nesmuki ķēpāties,sist jūs visus vaidzētu kas apzīme sienas utt emotion

3 1 atbildēt

lai uztagotu daudz laika nevaig. vēlu veiksmi kko likvidēt.

2 0 atbildēt

tas nav normāli.

2 0 atbildēt

Samaksātu man 10 000 Ls, un iedodtu tīrīšanas līdzekļus, es smaidīdasms tos tramvajaus pats notīrītu, katru dienu ejot uz darbu, protams, izņ*t svētku dienas un sestdienas, svētdienas. Paskaties cik naudiņas ieekonomētu RS?! Vai ne?

2 0 atbildēt

Lohi, nu nafig jakraso krēsli ? un vispār... pirkstus salauzt emotion

2 0 atbildēt

Nu jaa, jau kadu laiku atpakaļ bija rakstiits par shito, ka tgd shos baigi ņems priekšā, jo tur baigākie izdevumi pēc vinjiem ir :o

2 0 atbildēt

sist sitos neattistitos un degradetos lohus ..

ienistu sitos kam patik d*let un dauzit un nodabroties aer vandalismu

tiesam - ka snotiek vinu slimajos pratos ?

2 0 atbildēt

Es vispār nesaprotu jēgu no tiem ķeburiem ar ko visi visu apzīmē... Būtu vismaz tiešām kaut kas skatāms nevis kaut kādi sū*i. Pa visu Rīgu braucot gandrīz katrā pieturā...  Tā vien liekas, ka mamma savulaik zīmēšanas blociņu nenopirka...

3 1 atbildēt

Mjā, kaut kāda bērnišķība, paši pēc tam brauc tajā transportā un pašiem patīk? Tas būtu tāpat kā nokārtoties sabiedriskajā transportā un pēc tam priecāties, katru dienu iekāpjot un sajūtot savu izvadsistēmu galaproduktu aromātu. :D

Patīk, ka cilvēki rada ko skaistu, un ir jau OK, ja ļauj parādīt visiem, piemēram, patīk Rīgā tie tuneļi pie Olympia un ZZ tunelis pie Stockmann. ;)

2 1 atbildēt

Tie ir tie mazvērtīgie mudagi kuriem Rīgā par maz sienu un domā ka būs kruti kad sabojās kāda īpašumu. Neviens tāpat nelasa un nepriecājas par tiem lētajiem skribelējumiem!!!

3 2 atbildēt

tagt mēs esam vainīgi :D

1 0 atbildēt

Pilna Latvija ar tādiem sūdainiem tageriem-sīki knēveļi, kas 50 cent ietekmē rāda ka nemāk zimēt. Un kā jau te daudzi pieminējuši man arī nav nekādu iebildumu pret normāliem graffiti, jo tur vismaz ir māksla.

1 0 atbildēt

Trulums tā augstākajā pakāpē! Bravo, mazie perdeļi!

2 1 atbildēt

Nesaprotu, kāpēc tiem "Māksliniekiem" RS vislaik dod jaunas baltas lapas?

Lai atstāj tos tramvajus tādus, sakrāsos visu, paliks garlaicīgi un iespējams uzbliezīs arī kko lielu un interesantu, nevis sūda parakstu/tagu.

Galvenais, lai tas netraucē pasažieriem un nesmērē drēbes.

1 0 atbildēt
DnG avatarsDnG

Kāda jēga uzzīmet kkādu sūda parakstu vai kko citu uz sienas,vaui kur citur. piekr''itu Jēča teiktajam kad varētu uzbliest riktīgu bombu pa visu tramvaju! :)

1 0 atbildēt

Ja pūstu kko jēdzīgu tad vēl ok vēl varētu paspriest, bet ja pūš tādas huiņas.. tad nahuja* ? Es arī zīmēju graffitī, bet uz sienām ķēpāt.. nu kkā negribas.

Esmu pabijis graffiti formumos.. tur jau runa ir tāda, domājiet viņi tos balonus pērk ?? Tie kas nopietni bombī kā KIWI un SAKI varbūt arī pērk, bet tie kas tēlo no sevis krutos un tik māk 5 burtus zīmēt balonus sper veikalos, un viņiem uz to ir galīgi pahu*.

.. ir kkas jādara nevios tikai sodi jāpaceļ. Viņi ir vispirms jānoķer. !

1 0 atbildēt

Pats stulbākais ir tas ka dēļ sīku 13 gadīgu mērgļu ,kuri par pusdien naudu nopērk krāsas baloniņus un izzīmē tramvaju ,kā jau minēja ar kaut kādiem nesaprotamiem tekstiem ,kur neko nevar saprast ,kas tur vispār ir domāts un teikts ,ir jācieš tramvaja vadītājam kuram noskaita no algas noteiktu summu!

Patīk tikai viens graffiti zīmētājs ,tas ir "Saki" kuram tiešām tā lieta padodas un zīmē viņš smukus un saprotamus darbus. Un cik zinu viņš pa tramvajiem nelēkā!

1 0 atbildēt

Labais

1 0 atbildēt

Pohuj, par Rīgas Satiksmi, žēl, ka nodokļu maksātāju nauda tur tik iegūldīta. Nokrāsotas sienas, nekad nav traucējušas pārvietoties. Neuzskatu, ka pēc katra uzķēpātā sūda būtu jāparksrāso vagons. Sāpīgi ir, ka šitie kretini sačakarē ēku fasaādes, logus, un žogus. Tur nevar būt runa par makslu, bet gan par augstāko huligānisma līmeni valstī.  

2 1 atbildēt
« 1  2  3  4 »