local-stats-pixel

Nostaļģijai 22

35 1

Turpinu likt bērnības iemīļoto multeņu aprakstu un intro.

Klausamies un atceramies :)

http://www.spoki.lv/video/Nostalgijai/488359">Pirmā daļa šeit

Pinky and the Brain
No 1993. līdz 1998. gadam tika izlaistas 65 sērijas. Stāsts ir par 2 laboratorijas pelēm, kuras tiek turētas ACME laboratorijā. Breins ir pašcentrisks plānu kaldinātājs. Pinkijs ir labsirdīgs brīvdomātājs. Šī multene gāja vēlu vakarā, pa Cartoon Network.

Animaniacs
Sākotnēji multene bija domāta pavisam maziem bērniem un saucās "Tiny toon adventures". Vēlāk Stīvens Spīlbergs sadarbībā ar WB Animantion izveidoja šos Animaniakus. Sērijas izlaida Fox Kids no 1993. līdz 1995. gadam un vēlāk jaunākās sērijas no 1995. līdz 1998. garam rādīja Kids WB. Stāstā ir ļoti daudz personāžu. Arī Pinkijam un Breinam ir sakars ar šo multeni. Bet viss grozās ap 3 Animaniakiem, kuri gan māca vēsturi un dažādus citus skolas priekšmetus, gan sastrādā nedarbus, gan dzied, gan parodē. Šis gāja pa Cartoon Network.

Looney Toons

Pirmās sērijas diezas gaismu ieraudzīja 1930. gadā. Intro tika izmantots gan 1940., gan 1950. gada sērijās. Sērijas tiek izlaistas arī mūsdienās. Jaunākās ir Kojota un Ceļskrēja 3D īsmetrāžas epizodes. Katrā sērijā tiek parādītas vairākas apmēram 6 līdz 10 minūšu garas epizodes ar dažādu varoņu dažādiem piedzīvojumiem. Šis vienmēr bijusi klasika Cartoon Network. Mūsdienās to nomainījušas visādas Atomiskās Betijas un Flapdžeki.

Tom and Jerry
Pirmo reizi izlaists 1940. gadā. Tas atšķīrās no Toms un Džerija, kādu mēs pazīstam. Tajā figurēja kaķis Džaspers un pele Džinkss. Līdz 2011. gadam tikušas izlaistas dažādas filmas, citādāki sēriju cikli, Toma un Džerija šovs, Toms un Džerijs bērnībā utml. Stāsts ir par kaķi Tomu, kurš cenšas noķert peli Džeriju, kurš savukārt vienmēr izmūk sveiks un vesels, pagūstot Tomu iegrūzt nepatikšanās. Ir rādīts pa daudz dažādiem latviešu un ārzemju kanāliem.

Popeye
Pirmo reizi parādījās komiksā, 1929. gadā. 1933. gadā tika izveidota īsmetrāžas multeņu epizodes. Līdz 2003. gadam tika izlistas daudz dažādas sērijas. 2007. gadā tika izdots DVD. Šo multeni varēja skatīties Cartoon Network.











35 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 2

0/2000

par tomu un džeriju.. kāds var izpalīdzēt. gribētu atrast vienu īpašu sēriju no seniem laikiem. tā bija mana mīļākā sērija. šie abi bija nonākuši (laikam francijā) un saķildojās ar trīs vietējiem kaķiem un vienā epizodē Toms un džerijs mūkot no šiem trijiem pa kalnu ritināja siera rituļus uz tiem kaķiem.. un sērijas beigās tie trīs kaķi tomam un džerijam (šie abi bija uz kuģa) bļāva bon vojage. ja kādam ir kaut mazākā norāde, links youtubē, sērijas nosaukums, jebkas padalaties ar mani lūdzu. Paldies.

2 0 atbildēt