local-stats-pixel

Spoku partijas konkurentu apskats 312

84 3

Nu ir pirnācis laiks raksta 3 daļai, pēc tā arī varēsim teikt ,kas ir un kas nav pelnījis būt pie Latvijas siles turpmākos 4 gadus

1. daļa http://www.spoki.lv/aktuali/Spoku-partijas-konkurentu-apskats/201524

2. daļa http://www.spoki.lv/aktuali/Spoku-partijas-konkurentu-apskats-2/201565

10. Daugava- LAtvija

Apraksts: Ko gan var gaidīt no partijas, ja ieejot viņu mājas lapā apskatot partijas misiju man uzrāda server not found. Tā ka majaslapa tiešām ir primitīva minu, ka šī partija ir Daugavas vanagu pēcteči,kas vēlēšanās piedalās vārda pēc, jo būsim rēāli, var solīt ko grib, bet laikam par šo partiju informāčijas ir vismazāk.

Solijumi: Partija sola,ka server not found, malači vismaz nemelo

Mēŗķauditorija: Varētu teikt,ka patrioti, bet man liekas, ka šoreiz pat īsti auditorijas nav,jo patriotus savāc cits saraksts

Fermas prognozes: Ja nav kazai piena, tad nav. Ja nav šitai partijai cerību, tad cerību arī nav

11. Pēdējā partija

Apraksts: Kad uz vēļēšanām vairs nevēlies iet, jo visi ir krāni, tad atpazīstamu cilvēku grupa izveidoja pēdējo partiju, tas ir muļķu partijas pēcteči.

Solijumi: KO var solīt partija,kas ir pēdējasi salmiņš,ja nav par ko citu balsot.

Mērķauditorija: Tautas daļa,kas labāk savu balsi atdod, lai bars cilvēku paākstās, nevis nopietni piedalās vēlēšanās.

Fermas prognoze: lai kā arī nebūtu šī partija būs vēlēšanu pārsteigums, bez problēmām pārvarot 5%, jo LV cilvēki jau sen ir tik izmisuši,lai parādītu savu attieksmi pret politu LV kopumā

12. VL/TB/LNNK


Apraksts: Kārtējā apvienība tikai atšķirībā no iepriekšām partijām šie nevēlas savu nosaukumu mainīt lai attaisnotu vecos grēkus. Popularitāte ir uz VL pleciem, jo šī ir galēja labēja partija, kas vēl lielajā politikā nav sasmērējušies, kamēr TB/LNK jau gana sūdu savārijuši tāpēc šoreiz pie galda mēģinās tikt caur VL patriotiskuma simbolu.

Solijumi: Latvisku Latviju Latviešiem, skaisti vārdi,kas gan nez vai būs piepildāmi,bet tas silda sirdi, jo vismaz man dvēsele biežāk nevis uz ekonomiku trīc,bet gan uz patriotisku noti nodreb...

Mērķauditori: Patrioti+ jaunieši, kas nespēj paciest pārējo partiju attieksmi pret okupāciju......

Fermas prognoze: Varbūt jau pamanījāt bet mani favorīti, bet diemžēl raudzīsimies reāli neviens par šiem baigi nebalsos, jo TB vārds ir slikts, es pats laikam svītrošu TB/LNNK pārstāvjus ārā lai vismaz ir kaut viens galējs patriots Saeimā,kas pa reizēm ieber sāli okupantu brūcēs...................

13. Kristīgi demokrātiskā savienība

Apraksts: Dievs radija zemi,bet zeme radija KDS, jau cik gadus piedalāsvēlēšanās, bet LAtvijā kājau pagāniska valsts neievēl kristiešus.

Solijumi: Nu laikam jau miers virs zemes un cilvēkiem labs prāts.

Mērķauditorija: Galēji noskaņoti kristieši, vai arī vnk ļautiņi, kas visu atstāj dieva vietā

Fermas prognoze: Es neaiztieku cilvēkus,kas tic pārdabiskiem spēkiem, bet es aiztieku tos,kas pārdabiskos spēkus vēlas likt iekšā politikā. Navko jaukt reālodzīvi ar baznīcu- viduslaiki jau ir aiz muguras.

Un tagad pabeidzot,šo apskatu man ir jautājums Jacky- vai šīs 13 partijas būtu bijušas konkureces Spoku partijai- Es domāju ka nē, nākamreiz varam mēģināt uzvara būs rokā...................

p.s. paldies ka izlasīji

Reklāma
84 3 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 12

0/2000
DmS avatarsDmS

lab ka nav tikai viena krievu partija, savādāk krievi vien saeimā būtu

2 0 atbildēt
dea avatarsdea

Ir vēl kkād apvienība " Varu Tautai, " kura sūta vēstules uz inboxu. It kā jau viss smuki un skaisti, arī solījumi ir burvīgi, bet pa vidu iebāzts lūgums ziedot, kas uzreiz sabojāja visu noskaņu.

Bet tā arī nesapratu, kas viņi ir partija.. Vai apvienība ? Ja partija tad kurš saraksts..

Aj un vispār tās vēlēšanas man jau smagi piegriezušās. Labi ka man mājās ir plīts, kur es varu sakurināt nolādētās Šlesera Vienotības avīzes.

2 0 atbildēt

es par PĒDĒJO PARTIJU

1 0 atbildēt

Piekrītu - jābalso "Visu Latvijai", un starp citu - cik vien runājo ar cilvēkiem ļoti bieži dzirdu ka balsos par Visu Latvijai, vai arī pārāk patriotiskā sabiedrībā uzturos... :)

Un iekšā viņi tiks pat varbūt ne tik maz kā varētu likties...

1 0 atbildēt

es vislaik rēcu par daugavalatvijai reklāmu pa rādio, vienk tāds īss nobrauciens :D

0 0 atbildēt

ha, ferma22 vienmēr atrod īstos vārdus ;D gaidu vēl testus un salīdzinājumus!

0 0 atbildēt

Piekrītu autoram, ka varbūt tiešām vajag valdībā vienus tādus īstenos patriotus kā Visu Latvijai, kas tu atšķaidītu to krievisko garu. Varbūt gan nedaudz par daudz viņiem tas uzsvars uz patriotismu.

0 0 atbildēt

baigie konkurenti :D

spokus nekas nepārspēs

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt