local-stats-pixel

Kas notiek ?!6

14 0

Internetresursos reti, kad sanāk lasīt ziņas, bet šodien citu spiests biju pačekot savu epastu. Kā jau zinām, tad visi, kam ir epasts inboxā, pirms ieejot iekšā redz top 3 ziņas. Ātri uzmetot aci tekstam par svarīgāko un jaunāko pasaulē, spiežu uz pogas ieiet epastā. Pēkšņi spaidu back, pogu. Pag , pag! Kas tur bija? Kails vīrietis uz ielas nogalina sievieti. Pirmais, kas prātā ienāk, kārtējo reiz, kāds amerikānis atkal depresijas mākts, vai ar ko neapmierināts uzdarbojies.

Klikoju virsū un še tev, te pat Latvijā, Olainē, gaišā dienas laikā uzbrukts sievietei un ar 20(!) naža dūrieniem tā nogalināta. Jaunais vīrietis izlecis no pirmā stāva loga, KAILS, un uzbrucis pirmajais pretimgājējam. Pēc tekstā minētā, aculiecinieku esot bijis daudz, un iepriekš vīrietis nav bijis policijas redzes lokā.

Godīgi sakot, pat pēdējā laikā negribās lasīt ziņas, vienīgi vienas negācijas. Viss iet uz grunti. Bail pat iedomāties, kas notiktu, ja nu pēkšņi tev tāds pretī skrietu.

Vismaz prieks, ka te spokos neviens tev neskries virsū ar nazi :)

14 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://internetvide
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 6

0/2000

Sviests kaut kaads... 

0 0 atbildēt

Nu es vismaz ceru, ka šeit viss paliks, tikpat pozitīvs, kā līdz šim.

0 0 atbildēt
   

Es te vienkārši neiesaistos liekās ažiotāžās, un arī nespodrinu savu savu tēlu kā Lady79 vai mazākuce.

0 0 atbildēt

Vēl itkā viņu tēvs sita kaut gan neticās... Pati šeit vien esmu un tagad bailīgi sāk palikt. emotion Jā bet viņš jau aizturēts un viss okēy emotion Garīgi slims cilvēks...

0 0 atbildēt

Nebija viņs kails! Dzīvoju Olainē macos! par Kailumu tass ir tik tpc jo Medijiem pat\ik piepušķot :)

0 0 atbildēt