local-stats-pixel

Burkāni - īpaši bīstams produkts4

16 10

Praktiski visi slimnieki kādreiz ir ēduši burkānus

99,9%no vēža mirušo ir ēduši burkānus

97% fašistu ir ēduši burkānus

90% mazgadīgo noziedzinieku nāk no ģimenēm, kuras ēd burkānus.

1839. gada dzimušo vidū, kuri vēlāk ir ēduši burkānus ir novērota 100% mirstība

visiem burkānus ēdošajiem, kuri ir dzimuši starp 1900. un 1915. gadu ir krunkaina āda, trūkst daudzu zobu ir trausli kauli un vāja redze, ja vien burkānu izraisītās slimības jau nav tos novedušas kapā.

žurkām, kam piespiedu kārtā 30 dienas izbaroja pa 10 kg burkānu dienā izveidojās paplašināts kuņģis, kas asocējas no veselīgas barības.

burkānus var saistīt ar AIDS. To ēšana sekmē karus un ekanomikas kritumu.

Ko darīt:

Ēdiet orhideju ziedlapiņu zupu. Izsmeļoši meklējumi zinātniskajā literatūrā un internetā neatklāj nekādu orhideju ziedlapiņu zupas statistisku saikni ar jel kādām problēmām. emotion

Reklāma
16 10 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4

0/2000

Praktiski visi slimnieki kādreiz ir ēduši burkānus??? Tas ir tas pats kas visi slimnieki ir dzerusi udeni un redzejusi koku,kur lodzika?

0 0 atbildēt

Liidziigs anglu melnais humors labs no manis +++

0 0 atbildēt

Baisi, es vairs neēdīšu burkānus!

0 0 atbildēt

Man jau sen bija aizdomas  par tiem burkaniem ,man kaimins baigi ed burkanus un paliek arvien divainaks ,pec skata palicis pilnigi oranzs un spidigs ,priekszobi ka nutrjai -ari oranzi ,mati rizi un saskrullejusies ,nevaredams tos vairs valdit,  ietinis dredos ,acis tadas aizmiglotas ,vakaros velu nak majas ,esot so redzejusi pie trusu fermas ar kautkadu maisinu rokas ,man ir aizdomas ka vins tos burkanus tur zog.Apkartejiem vairs nav miera majas ,jo vins tos burkanus rive ,ka dreb logi un piedevam vel spiez sulu ,visur metajas laksti un man liekas ,ka vins ir burkanu atkarigais .Kautkur lasiju ,ka esot trissolu sistema burkanatkarigo dziedesanai ,bet sis jau labpratigi neies .Pilnigs negals ,ko darit ? Ka dzivot talak ?Es tad speru izmisuma soli un zvaniju uz SWH tieso eteru dzivaja -tur trubas otra gala viens vejabralis ,saprazdams lietas nopietnibu ,savienoja operativi mani ar BE BE Brokastim Fredis un Ufo ieteica vel nogaidit -jo problema varot atrisinaties dabiga cela ,ka kaimins no tiem burkaniem vienkarsi nomirs -nu labi -mes vienojamies gaidit .Karoce pec paris dienam visi majai aizsereja kanalizacija -nevar nolaist udeni -smaka ka elle ,pa kranu tek oranzs -atkal zvanu BBBrokastim-viri saka -toc esot ieklidusi vavere ,labi -aizbraucu pakal -panemu to vaveri-ielaizam pa skirbu kaimina dzivokli ,klausamies kas notiks -dzirdam sikautko grauz nu ,domajam -apedis tos burkanus un labi ,te peksni natspragst durvis ,vavere ir pro ,ejam ieksa ,sito skatu -to vaidzeja nofotografet un soka ielikt ,bet tiesi ka reize nokijai baterijas bija izladejusas -Kaimins no tiem burkaniem bija uzputies ,zarnas aizstopejusas un spiezot uz aru vins bija parspradzis uz pusem ,bet vavere ,domadama ,ka tas ir burkans nograuzusi tam pimpi un degunu .Nu labi ,kaimins tagad beigts un miers ,bet ta vavere ,ka zino zinu portals Apollo sadarbiba ar BBBrokastim -sajukusi prata un uzbrukusi setniekam ,tas nogasts gar zemi ,knapi dzivs palicis ,jo vavere nokodusi blakusesosa ofis apkopeju ,kas agraja rita stunda steigusies uz darbu ,Vot ta vecit ar tiem burkaniem ,joki mazi...emotion

0 0 atbildēt