local-stats-pixel fb-conv-api

Brauciens reibumā vīrietim Liepājā beidzas ar bargu sodu un tiesību atņemšanu2

36 0

1.maijā Valsts policijas amatpersonas Liepājā fiksēja automašīnu «Audi», kuras vadītājs pārvietojās ātri un agresīvi. Likumsargi uzsāka pakaļdzīšanos, kā rezultātā automašīna apturēta. Šāds brauciens vīrietim rezultējies septiņos administratīvajos pārkāpumos un vienā kriminālprocesā.

Valsts policijas amatpersonas pret vīrieti uzsāka administratīvo pārkāpumu procesus par apdzīšanu uz dzelzceļa pārbrauktuvi, par tramvaja sliežu ceļa klātnes šķērsošanu šim nolūkam neparedzētā vietā, par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, par ceļa apzīmējuma līnijas šķērsošanu, par amatpersonas likumīgo prasību nepildīšanu un par nepakļaušanos personas, kura ir pilnvarota pārbaudīt transportlīdzekļa vadītāja dokumentus, atkārtotai vai vairākkārtējai prasībai apturēt transportlīdzekli (par bēgšanu). Savukārt par transportlīdzekļa vadīšanu, atrodoties alkoholisko dzērienu ietekmē, ir uzsākts kriminālprocess. Šāds brauciens vīrietim izmaksās 2000 eiro un tiesību atņemšanu.

Valsts policija atgādina, ka alkohola lietošana un transportlīdzekļa vadīšana nav savienojamas – šāda rīcība apdraud gan savu, gan līdzcilvēku drošību. Tādēļ aicinām arī līdzcilvēkus būt atbildīgiem un atturēt draugus, radus un paziņas no sēšanās pie transportlīdzekļa stūres alkohola reibumā.

36 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 2

0/2000

Pareizi ir -stulbeņus jāmāca. Ja ne savādāk, tad lai ''sit'' pa kabatu. emotion

8 0 atbildēt

Rūdi,Rūdi,nu būs sūdi!!!

2 0 atbildēt